Harvey Nash organiseert ontbijtsessie over de vernieuwde rol van HR

Door: Harvey Nash  11-03-2009
Trefwoorden: Harvey Nash

Harvey Nash Nederland, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, organiseert op vrijdag 3 april een bijeenkomst voor senior HR professionals. Deze exclusieve ontbijtsessie staat in het teken van de vernieuwde rol van HR binnen organisaties.

De trends waar de HR professional in 2009 onder andere mee te maken krijgt, zijn een focus op het behoud van personeel en verbetering van het Employer Brand. Daarnaast zorgen de economische crisis, het vertrek van de babyboomgeneratie en het tekort aan hoogopgeleide professionals met werkervaring voor steeds meer druk op de HR professional. Is het in tijden van crisis zaak om te korten op personeelskosten of juist te investeren in behoud? Dit is de centrale vraag van deze ochtend. Harvey Nash initieert deze ontbijtsessie omdat zij binnen hun netwerk van HR professionals signaleren dat er behoefte is aan informatie omtrent dit vraagstuk.

Tijdens deze ochtend worden diverse trends en ontwikkelingen in dit kader belicht door Marianne van Barneveld* van Marcommit PR en Desiree Hoetink** van Hoetink Advies. Zij snijden diverse thema’s aan op het gebied van respectievelijk arbeidsmarktcommunicatie en het behoud van goede mensen binnen de organisatie en geven aansluitend praktische handvatten. Tot slot is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Het programma is als volgt:
08.30 uur: Ontvangst met broodbuffet
09.00 uur: Welkomstwoord door Jan Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash Nederland
09.15 uur: Spreker 1: Marianne van Barneveld
09.45 uur: Pauze
10.00 uur: Spreker 2: Desiree Hoetink
10.30 uur: Gelegenheid tot stellen van vragen

Gratis toegankelijk voor de doelgroep
Deze bijeenkomst is kosteloos toegankelijk voor senior HR professionals van middelgrote tot grote organisaties die werkzaam zijn op management- en/of strategisch niveau. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Christien van Vliet via [email protected], telefonisch via 0346 – 581070 of via www.harveynash.nl. De ontbijtsessie vindt plaats in het kantoor van Harvey Nash, Planetenbaan 25, 3606 AK te Maarssen.
------------------------
Over Harvey Nash
Harvey Nash Nederland, onderdeel van de beursgenoteerde Harvey Nash Group (LSE: HVN.L), is een professionele organisatie voor detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie. Met wereldwijd meer dan 3.500 professionals in 35 kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië, ondersteunt de Harvey Nash Group toonaangevende organisaties in de profit en non-profit sector.
Harvey Nash ondersteunt het succes van klanten door hen te voorzien van toptalent en expertise dat zij elders niet kunnen vinden. Daarbij stelt Harvey Nash integriteit, transparantie en open communicatie in de werkwijze centraal.
Harvey Nash-medewerkers zijn vakspecialisten die continu proactief meedenken met opdrachtgevers en professionals in het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie. Meer informatie is te vinden op: www.harveynash.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Sanne van Deelen
Tel. 035-5822730/ 06-57552986
E-mail: [email protected]

Sprekers:

Marianne van Barneveld* is oprichter en directeur van Marcommit PR, een allround PR adviesbureau gespecialiseerd in ICT en HR. Zij adviseert ondernemingen in de strategische planning van communicatie en PR activiteiten.

Desiree Hoetink** werkt als coach vanuit haar eigen bureau Hoetink Advies. Zij biedt coaching, begeleiding en advies aan werkgevers, werknemers en mensen die gericht zijn op ontwikkeling, beweging en vooruitgang.Trefwoorden: Harvey Nash

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share