Harvey Nash organiseert workshop netwerken voor freelancers

Harvey Nash organiseert workshop netwerken voor freelancers van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  29-10-2008
Trefwoorden: Harvey Nash

Harvey Nash, onderdeel van een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, organiseert op donderdag 20 november een workshop netwerken, onder leiding van ‘netwerkprof’ Richard Engelfriet*. Dit als gevolg van de behoefte die Harvey Nash signaleert binnen haar netwerk van freelancers om meer te weten te komen over dit onderwerp. Richard Engelfriet is door weekblad Intermediair benoemd tot ‘Nederlands meest ultieme netwerker’.

Voor een zelfstandige is netwerken van belang om opdrachten te genereren. Richard Engelfriet zal middels een presentatie en praktische oefeningen de freelancer handvatten bieden om hierin bedreven te worden. Deze bijeenkomst maakt onderdeel uit van de reeks gratis workshops voor freelancers. Eerdere bijeenkomsten behandelden al de onderwerpen verzekeren voor zelfstandigen en de diverse rechtsvormen waar een freelancer mee te maken kan krijgen.

Het programma is als volgt:
18:00 - 19.00: Ontvangst
19:00 - 19:05: Opening door Jan-Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash
19:05 - 19:45: Presentatie Richard Engelfriet en netwerkoefening
Vanaf 19.45: Afsluiting en netwerkborrel, om het geleerde in praktijk te brengen.

De bijeenkomst vindt plaats in Meeting Plaza in Maarssen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij Christien van Vliet via: [email protected], telefonisch via 0346 – 581070 of via www.harveynash.nl.

Trefwoorden: Harvey Nash

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share