Harvey Nash realiseert sterke omzetgroei

Harvey Nash realiseert sterke omzetgroei van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  12-06-2008
Trefwoorden: Financiële Resultaten, Harvey Nash,

In het afgelopen jaar completeerde Harvey Nash haar dienstenportfolio op het gebied van Executive Leadership Services, Professional Recruitment en Outsourcing door succesvolle overnames in Scandinavië, Ierland en Vietnam. Harvey Nash nam een omvangrijk Vietnamees outsourcingsbedrijf over en kan daarmee tegemoet komen aan de toenemende vraag naar offshore-diensten. Daarnaast werd een autonome groei van 43 procent gerealiseerd door de Executive Search-tak. Vooral in Europa stegen de winsten sterk, met maar liefst 39%. Door de overname van Alumni AB, het Zweedse bureau voor Executive Consultancy, ontwikkelde het concern zich tot één van de sterkste Europese spelers en wist het in Europa nieuwe groeimarkten aan te boren.

“Deze uitmuntende resultaten over het afgesloten boekjaar benadrukken onze sterke positie. Naast de sterk autonome groei hebben ook de recent door ons overgenomen en aantoonbaar financieel succesvol gebleken organisaties bijgedragen aan onze ontwikkeling ”, licht Albert Ellis, Chief Executive Officer bij Harvey Nash, toe. “Ook het lopende boekjaar zijn we gestart met solide resultaten in de eerste maanden. Zowel in Europa, Groot-Brittannië, als de Verenigde Staten zijn de resultaten boven verwachting en beter dan in dezelfde periode vorig jaar.”

Groei Harvey Nash Nederland
Jan Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash Nederland, licht de lokale situatie toe: “Met name in Europa zien we de inhuur van specialisten sterk toenemen. Hier bedroeg de omzetgroei voor flexibele inhuur 23 procent terwijl de omzet van de tak, die zich richt op de bemiddeling van vast personeel, zelfs met 30 procent groeide. De bruto marge van de Nederlandse organisatie steeg met 30 procent. Om direct in te spelen op de Europese trend en onze sterke groei, hebben we onlangs ons team en het Nederlandse kantorennetwerk uitgebreid.”

Trefwoorden: Financiële Resultaten, Harvey Nash,

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share