Harvey Nash realiseert wederom sterke omzetgroei

Harvey Nash realiseert wederom sterke omzetgroei van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  02-10-2008
Trefwoorden: Harvey Nash

Harvey Nash Group (LSE: HvnL) een beursgenoteerde internationaal opererende organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, heeft de resultaten over de afgelopen financiële periode tot en met 31 juli 2008 bekend gemaakt. De omzet van het concern bedroeg 199,8 miljoen pond, een groei van ruim 39%. De operationele winsten stegen met 22% naar 4,3 miljoen pond.

2007 stond voor Harvey Nash in het teken van succesvolle overnames in Scandinavië, Ierland en Vietnam. Deze investering heeft er onder andere voor gezorgd dat de organisatie haar omzet in het eerste halfjaar van 2008 sterk zag stijgen. De operationele winst voor de gehele Europese markt steeg met 35% ten opzichte van vorig jaar.

“Wij zijn uiteraard zeer verheugd met deze uitmuntende resultaten. Door een sterke strategische visie zien wij nu een flinke groei voor de gehele Harvey Nash Group”, licht Albert Ellis, Chief Executive Officer bij Harvey Nash toe. “De positieve cijfers zijn onder andere te relateren aan het complete portfolio dat wij bieden en door onze positie als marktleider. Hierdoor kunnen we nog steeds kansen benutten en tegemoet komen aan de veranderde vraag vanuit zowel kandidaten als opdrachtgevers. Wij streven ernaar deze lijn voort te zetten en ook de laatste maanden van het jaar goed af te sluiten.”

Harvey Nash Nederland nog steeds groeiende
Jan Leen ’t Jong, directeur Harvey Nash Nederland, vertaalt het internationale succes naar de Nederlandse markt. “Ons succes hebben wij deels te danken aan de verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt. Onze dienstverlening sluit daar goed bij aan. Daarnaast signaleren wij een voortdurende behoefte aan het uitbesteden van contract management door onze relaties. Door deze ontwikkelingen hebben wij een forse groei gerealiseerd. Naar verwachting kunnen wij deze stijgende lijn ook de komende periode voortzetten.”

Trefwoorden: Harvey Nash

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share