Harvey Nash tekent deal van 54 miljoen Euro met Alcatel-Lucent

Harvey Nash tekent deal van 54 miljoen Euro met Alcatel-Lucent van Harvey Nash

Door: Harvey Nash  12-11-2008
Trefwoorden: Alcatel, Harvey Nash

Harvey Nash, een internationale organisatie op het gebied van detachering, contractmanagement, international executive search en werving & selectie, kondigt een strategisch partnerschap aan met Alcatal-Lucent. Harvey Nash sluit hiermee voor een vaste termijn een outsourcing contract af ter waarde van aanvankelijk 54 miljoen euro. De Harvey Nash Group Plc (‘Harvey Nash’) kondigt aan dat zij door Alcatel-Lucent AG (‘Alcatel-Lucent’) is geselecteerd als een belangrijke strategische partner.

Voor dit doel is een nieuwe dochteronderneming opgenomen, Nash Technologies GmbH (‘Nash Technologies’), dat het centre of excellence zal vormen in het bieden van onderhoud op het gebied van draadloze technologie, onderzoeks- en ontwikkelingsdiensten.

De verwachte inkomsten uit dit contract worden in een eerste vaste termijn, dat loopt van 1 oktober 2008 tot 31 december 2010, geschat op €54 miljoen.

Onder dit contract streeft Nash Technologies naar het volgende:

• Een risk-focused, effectief en efficiënt onderzoeks- en ontwikkelingsteam
• Een toezegging om zich te richten op een service van hoog niveau voor Alcatel-Lucent en nieuwe klanten
• Toenemend gebruik van het wereldwijde bestand van kennis en specialisme, in het bijzonder in Harvey Nash Vietnam
• Een strategie voor het laten groeien van het bedrijf en het bereiken van verdere schaaleconomieën

Albert Ellis, CEO van Harvey Nash: “Harvey Nash is verheugd over de mogelijkheid om haar strategisch belangrijke dienst op het gebied van outsourcing verder uit te bouwen en we zijn blij dat we in staat zijn om een belangrijke wereldspeler op de markt van draadloze communicatie te ondersteunen.”

In een tijd van aanzienlijke onzekerheid op de wereldmarkten biedt deze kans een krachtig voorbeeld van hoe het unieke dienstenportfolio van Harvey Nash duidelijk winst kan opleveren voor het Fortune 1000 klantenbestand van de Groep.

Trefwoorden: Alcatel, Harvey Nash

Contact Harvey Nash

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share