Kinderdagverblijf Eigen&Wijzer Robinson

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenweg 53 1 , 3602 AN Maarssen, Utrecht

E-mail

Over Kinderdagverblijf Eigen&Wijzer Robinson

Bij kinderopvang Eigen&Wijzer kunnen kinderen zich op eigen wijze ontwikkelen en wijzer worden. Ieder kind heeft zijn behoeftes, kwaliteiten en interesses. Vanuit een veilige en vertrouwde basis dagen wij kinderen uit hun behoeftes te onderkennen en te tonen, hun kwaliteiten te ontplooien en hun interesses te verdiepen en/of te verbreden. Wij bieden kinderen op ieder ontwikkelingsniveau een grote variëteit aan activiteiten en begeleiden kinderen in het maken van keuzes. Wij wijzen ze de weg.

Onze locaties hebben ieder een eigen identiteit. Eigen&Wijzer biedt kleinschalige opvang op verschillende locaties die aansluiten bij de sfeer van de wijk of buurt. Dit in nauwe samenwerking met de lokale onderwijsinstanties, GGD en vrijetijdsorganisaties ter plekke. Eigen&Wijzer sluit de organisatie, de pedagogische benadering en het activiteitenaanbod aan op de benaderingswijze van de lokale scholen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/EigenEnWijzer

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderdagverblijf Eigen&Wijzer Robinson in Herenweg 53 1, Maarssen Utrecht 3602 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Maarssen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarssen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maarssen Utrecht, 3602 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820991]