Lebo Autorijschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wibautstraat 2 , 3601 XG Maarssen, Utrecht

E-mail

Over Lebo Autorijschool

Verkeersschool LEBO is in 1975 door Ben Voerman opgericht. Sinds 1986 is zijn vrouw Marion ook in de rijschool werkzaam als rij-instructrice.

We lessen in de regio Utrecht. U heeft een vaste instructeur, die volgens de laatste normen gediplomeerd is. U wordt thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet.

Voordat een praktijkexamen kan worden aangevraagd dient er een proefexamen met voldoende resultaat te worden afgelegd. Voor het aanvragen van uw praktijkexamen stellen wij als eis dat u in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat voor de categorie B (=auto).

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr, Zo
-
Wo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maarssen Utrecht

Is Lebo Autorijschool in Wibautstraat 2, Maarssen Utrecht 3601 XG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Volkswagen diensten in Maarssen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarssen Volkswagen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maarssen Utrecht, 3601 XG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818323]