Ortho Maarssen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schippersgracht 20 , 3603 BC Maarssen, Utrecht

E-mail

Over Ortho Maarssen

Ortho Maarssen is de orthodontistenpraktijk van de Stichtse Vecht en is gevestigd in Maarssen-dorp aan de Vecht. U kunt gratis voor de deur parkeren. Nieuwe patiënten worden gezien door orthodontist Nop Willems. Een orthodontist is een tandarts die zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van beugelbehandelingen. Bij het eerste bezoek wordt gekeken of een beugel nodig en mogelijk is, en zo ja, wat het juiste moment daarvoor is.

Er zijn heel veel beugels met verschillende functies. Sommige beugels werken daarom het beste voordat alle blijvende tanden zijn doorgebroken, andere beugels werken pas als alle blijvende tanden er zijn.
Een beugel kent vele vormen, zo zijn er de blokbeugel, ook wel activator genaamd, om de groei van de onderkaak te stimuleren of af te remmen, de buitenboordbeugel, ook wel headgear genaamd, om kiezen in de bovenkaak goed op de onderkiezen te zetten en de blokjesbeugel, slotjes, om alle tanden en kiezen netjes recht en in de rij te zetten. Bij bijna al deze beugels is het mogelijk om zelf de kleur te kiezen; van onopvallend tot vrolijk bont!

Bij Ortho Maarssen streven we naar zo efficiënt mogelijke orthodontie met een mooi en stabiel eindresultaat. Kijk op www.orthomaarssen.nl voor een indruk van het goede team en de prettige sfeer.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo
-
Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Maarssen Utrecht

Is Ortho Maarssen in Schippersgracht 20, Maarssen Utrecht 3603 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Maarssen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Maarssen Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Maarssen Utrecht, 3603 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825894]