PCzapper.TV lanceert internetvideo webportal en voegt 400.001ste video toe

PCzapper.TV lanceert internetvideo webportal en voegt 400.001ste video toe van Pczapper.tv

Door: Pczapper.tv  12-06-2007

PCzapper.TV lanceert de meest uitgebreide videoportal van Nederland met meer dan 400.001 video’s en livestreams.

Met de PCzapper software was het altijd al mogelijk op je TV de beste internetvideo te bekijken. Nu lanceert PCzapper.TV de internetsite www.pczapper.tv waarmee dezelfde internetvideo snel en gemakkelijk bekeken kan worden.

Meer dan 400.001 video’s

Tegelijk met de lancering van de internetsite kondigt PCzapper aan dat de 400.001ste internetvideo aan de database is toegevoegd. De PCzapper portal bevat een zeer breed scala aan internetvideo: van Uitzending Gemist tot het beste van YouTube en Google Video. Naast talloze live radiostations zijn er honderden live kanalen van de publieke maar ook sportkanalen van NOC/NSF . Hiermee ontsluit PCzapper.TV de grootste gebundelde, geïndexeerde en gecategoriseerde  internetvideo verzameling van Nederland. PCzapper heeft op dit moment meer dan 150.000 geregistreerde gebruikers.

Bundeling
“www.pczapper.tv  is de internet televisie gids. Hiermee kan iedereen gemakkelijk de leukste, belangrijkste en meest populaire internetvideo bekijken” aldus CEO Vincent Everts. Hij licht toe: “Voor de doorsnee internetter zijn er tegenwoordig gewoon zoveel websites die internetvideo aanbieden. Wat wij doen is de beste internetvideo verzamelen en dit op een duidelijke en overzichtelijke manier rangschikken. Wij maken het mogelijk het NOS Journaal te bekijken, gevolgd door RTL Boulevard en leuke YouTube filmpjes zonder dat de gebruiker van de één naar de andere website hoeft te surfen. Alles is gebundeld op één website! Wij zijn de wegwijzer in het doolhof van internetvideo.”

Nieuwe toepassingen
De internetsite is gelanceerd als bèta product omdat er op de achtergrond aan uitbereiding en nieuwe functies wordt gewerkt. “Een website mag eigenlijk nooit af zijn” legt Everts uit. “Wij introduceren doorlopend nieuwe functies en toepassingen.” Zo wordt het in de toekomst mogelijk internetvideo’s te combineren waardoor eigen kanalen ingericht kunnen worden. Ook wordt er hard gewerkt aan een embedding functie waarmee het voor eigenaren van websites mogelijk wordt de videocontent van Uitzending Gemist of RTL Gemist op hun eigen site te integreren. Een unicum in Nederland.

Everts: “Wij leveren als enige Nederlands bedrijf een compleet product op het gebied van internetvideo: of je nu uitzending gemist wilt bekijken op je PC of Youtube filmpjes vanuit je luie stoel op de TV, PCzapper.TV heeft de oplossing. Daar zijn we trots op!”