Sleutel voor het succesvol inzetten van internetvideo

Sleutel voor het succesvol inzetten van internetvideo van Pczapper.tv

Door: Pczapper.tv  20-05-2008

Video trekt publiek, houdt deze op uw website, genereert herhaalverkeer en bezoekers sturen video aan elkaar door (ook wel viraal genoemd). Hiertoe is tekst allen niet in staat. Bovendien opent het opnemen van video op uw website een nieuwe categorie van advertenties, die een beduidend hogere CPM waarde zullen bewerkstelligen ten opzichte van banners en tekst advertenties.

Het toevoegen van video aan uw website is een ongecompliceerde taak met het online video platform van PCzapper. PCzapper oplossingen helpen om alles uit online video te halen wat mogelijk is door de technologie strategisch en zo effectief mogelijk zetten.

Deze white paper beschrijft de vijf strategische pilaren voor de succesvolle video integratie op uw website:

Klik op de bovenstaande items ze verder te verkennen of begin bij Stap 1: Creëer context. Ieder bevat praktische informatie over hoe u de mogelijke opties kunt toepassen op uw website.

Conclusie
Video heeft in korte tijd een plek weten te veroveren in de online media en opereert op vele websites als belangrijk aspect binnen de omgeving van de aangeboden content. Met de juiste strategie en de juiste technologie kunt u de kracht van video benutten en een daadwerkelijke meerwaarde realiseren.

Het PCzapper Video Management Systeem ondersteunt de vijf genoemde pilaren van online video strategie en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de implementatie van elke pilaar op zich. De capaciteit van ons Video Management Systeem geeft de vrijheid de integratie van eigen video of dat van externe bronnen volledig op maat te integreren op nieuwe of bestaande website.

Ons Video Management Systeem kan iedere website voorzien van relevante video op basis van de context van een website, pagina of artikel. Het platform integreert virale video en beheerde synchronisatie zodat u volledige controle heeft over de getoonde video. Tot slot beschikt het platform over ondersteuning voor de nieuwste technologie als het gaat om het leveren van verschillende advertentie formats.

Neem voor meer informatie contact op met Peter Gambirasio (peter.gambirasio@pczapper.nl / tel: +31 6-50640495).