Webshop

Door: PR Social  07-11-2013
Trefwoorden: Webshop, Online Winkel, Webwinkel

Verkoop van producten en diensten vinden steeds vaker online plaats. De klant verdiept, kiest en bestelt het juiste product en laat het met alle gemak thuisbezorgen. Ook een webshop beginnen? Samen met uw vakkennis brengen wij uw producten of diensten online door het bouwen van een webshop in zowel een modern als responsive webdesign. Hierbij integreren wij uw huisstijl, evenals Social Media. Zo bieden wij, als één van de eerste in Nederland, de mogelijkheid tot online shoppen op Facebook aan. Start uw online verkoop zo snel mogelijk door vrijblijvend contact op te nemen via de aanvraagbuttons van uw gewenste pakket. - See more at: http://prsocial.nl/website.html#sthash.B8k8Ciwo.dpuf

Trefwoorden: Online Winkel, Webshop, Webshop Bouwen, Webshop Maken, Webwinkel

Andere producten en diensten van PR Social

07-11-2013

Website laten maken

Het is belangrijker dan ooit dat uw website vindbaar en bruikbaar is op alle apparaten. Volledig in uw huisstijl en rekening houdend met uw wensen kunt u door onze webdesigner een website laten maken.


07-11-2013

Social Media Begeleiding

Om er zeker van te zijn dat u de juiste weg kiest, kan u er voor kiezen om u te laten begeleiden door PR Social. Wij helpen u dan op weg met het zakelijk Twitteren, onderhouden van de Facebook bedrijfspagina en het creëren van aantrekkelijke content voor alle platformen.


07-11-2013

Social Media Uitvoer

Door te adverteren op Facebook of andere Sociale Media vergroot u het bereik. Klinkt dit allemaal als muziek in uw oren, maar is de eerste gedachte die u te binnen schiet: “daar heb ik toch helemaal geen tijd voor!” Dan helpen wij u graag verder.


07-11-2013

Social Media Opzet

Door slim ontwerp zorgen wij voor een herkenbare huisstijl van uw bedrijf over alle Social Media platformen, zo blijft u herkenbaar