Ontdekkingsbeurs 3 november 2013

Door: Steenrijker  02-11-2011
Trefwoorden: Catalogus Winkelen, Online Bestellen, Online Winkel

Onze 6 de ontdekkingsbeurs. Ook dit najaar organiseren wij weer de Ontdekkingsbeurs. We hebben weer nieuwe standhouders en een aantal oude bekenden. Een greep uit de standhouders die we tot nu toe gehad hebben: Iriscopiste Yoga Reiki Healing Homeopatische behandelingen Aromatherapie Medium op de site www.steenrijker.nl kun je meer informatie vinden over de beurs. Er is gratis entree en de consulten kosten maximaal 10 euro.

Trefwoorden: Beurs, Bijzonder, Cadeau, Catalogus Winkelen, Edelstenen, Engelen, Gezondheid beurs, Gratis entree, Online Bestellen, Online Winkel, Persoonlijk, Persoonlijke Cadeaus, Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Beurs,

Ander nieuws en updates van Steenrijker

Workshop Kennismaken met Edelstenen en Mineralen 6-11-13 van Steenrijker thumbnail
16-08-2013

Workshop Kennismaken met Edelstenen en Mineralen 6-11-13

Beste Raimo en Christine, Onlangs een stenen-workshop bijgewoond. Heldere korte uitleg en bijzonder om de energie van de stenen op verschillende manieren te ervaren. Een aanrader. Fijn om na afloop een uitgetest persoonlijk steentje te ontvangen dat gericht is op het thema van dit moment. Het is de bedoeling dat ik deze steen een lange tijd ga dragen en ben benieuwd naar het effect.