Acquisitie? Potentiële nieuwe opdrachtgevers met Lead Generation van zibb.nl.

Door: Zibb - Lead Generation  11-01-2008
Trefwoorden: Verkoop, Internet, E-commerce


Maarssen, 11 januari 2008 - Zibb.nl, dè online ingang en marktleider voor B2B Nederland, en onderdeel van Reed Business heeft een lead generation programma opgezet voor de dienstverlenende sector. Hiermee kunnen dienstverleners van HRM tot aan juridische, financiële, marketing en IT gerelateerde diensten in contact komen met mogelijk nieuwe opdrachtgevers.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van de getoonde interesse die ondernemers en professionals op specifieke onderwerpen hebben en hun expliciete instemming met het open staan voor advies door professionele dienstverleners.
Het programma is flexibel opgezet waarbij de dienstverlener zelf kan aangeven op welk gebied en binnen welk budget hij of zij leads wil ontvangen.

“Bedrijven zijn continu op zoek naar manieren om nieuwe opdrachtgevers binnen te halen en acquisitie is vaak een langdurig proces. Het internet biedt  vele mogelijkheden om dat proces te ondersteunen. De praktijk leert dat koude acquisitie niet iedereen in het bloed zit en veel tijd kost. Door de getoonde interesse en adviesbehoefte van relevante doelgroepen vast te leggen kunnen we bedrijven helpen bij het opbouwen van nieuwe contacten. Soms zal de adviesaanvraag zeer concreet en voor de korte termijn zijn, in andere gevallen worden de vruchten geplukt door contact te houden voor de lange(re) termijn. Hiermee helpen we bedrijven om de eerste fase van ‘zelf het telefoonboek pakken’ over te slaan omdat het gaat om interesse binnen een relevante doelgroep voor specifieke onderwerpen”, aldus Jaap Schoeman, manager bij Reed Business.

Zibb.nl helpt bedrijven in de dienstverlenende sector om hun vijver van potentiële opdrachtgevers te vergroten zonder op voorhand forse investeringen te hoeven doen.

Trefwoorden: Acquisitie, Dienst, E-commerce, Internet, Sales, Verkoop