Focus Kozijntechniek start 15 september 2008 met kunststof hekwerken.

Door: Focus Hekwerken  06-10-2008
Trefwoorden: Aluminium, Kunststof, Hekwerken

Bilthoven, 1 oktober - Onder de naam Focus Hekwerken gaan Tom Groot en Ronald Groot (directeur Focus Kozijntechniek) kunststof en aluminium hekwerken verkopen. Door de groeiende vraag naar steeds meer onderhoudsarme producten denken de broers voor een deel aan deze vraag te beantwoorden met hun kunststof en aluminium hekken.

De kunststof sierhekwerken van Focus Hekwerken zijn mooi, niet te onderscheiden van bijvoorbeeld smeed- of gietijzer en prijsvriendelijker. Op www.focus-hekwerken.nl staan voorbeelden die een indruk geven van wat Focus Hekwerken kan aanbieden.

Een aantal voordelen van sierhekwerken van Focus Hekwerken zijn o.a.; duurzaam, onderhoudsarm,10 jaar fabrieksgarantie, licht- en krasvast, geen vervorming (kromtrekken) en kleurecht

De hekwerken zijn ondermeer te gebruiken als decoratieve afscheiding voor tuin of terras maar ook als beveiliging van een dakterras of balkon. De hekwerken zijn te monteren op nieuw of bestaand metselwerk, op straatwerk of met palen in de grond. Bij elk model is er een keuze uit inloopdeuren, inrijpoorten en schuifpoorten met hand- of elektrische bediening.
Alle hekwerken en poorten van Focus Hekwerken kunnen op iedere maat gemaakt worden.

Wie meer wil weten over de kunststof en aluminium hekwerken kan terecht op www.focus-hekwerken.nl of bellen met 030-6341135. De producten van Focus Hekwerken zijn te bekijken op de Leyenseweg 7, Bilthoven

Trefwoorden: Aluminium, Hekwerken, Kunststof, Sierhek, Sierhekken, Tuinhek, Tuinhekken

Contact Focus Hekwerken

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share