Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Napkin

Door: Surplus Value Originelecadeautjes.nl  29-04-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Cadeau, Kleding en accessoires

Goed nieuws voor iedereen die fan is van Italiaans design en graag origineel voor de dag wil komen als het gaat om een verjaardagscadeau, huwelijkscadeau of relatiegeschenk.

De online shop voor o.a. cadeaus, gadgets, lifestyle- en woonaccessoires www.originelecadeautjes.nl heeft recent een aantal artikelen van Napkin in het assortiment opgenomen.

Napkin is een concept dat afkomstig is uit Italië. De slogan is: Compressed Pleasure. De producten worden op een ludieke wijze onder extreem hoge druk gecomprimeerd en in een zeer stijlvolle zwart/witte verpakking gepresenteerd. De exclusieve Italiaanse ontwerpen maken de producten van Napkin tot een bijzonder cadeau. Zodra je de folie rondom het product verwijdert, ontvouwt zich het product. Heel verrassend.

www.originelecadeautjes.nl heeft de Napkin Gym Box, de Napkin X-towel en de Napkin badjas in haar assortiment opgenomen.

 

Trefwoorden: Cadeau, Kleding en accessoires, Mannen, Moederdag, Online Bestellen, Praktisch, Relatiegeschenk, Trendy, Vrouw

Contact Surplus Value Originelecadeautjes.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Surplus Value Originelecadeautjes.nl

Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Openhartig Kids van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
12-05-2011

Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Openhartig Kids

Met het kaartspel Openhartig Kids leren kinderen elkaar beter kennen. Het stimuleert het inlevingsvermogen en zelfbeeld van kinderen op positieve én ludieke manier.   


03-05-2011

Leuke tuinaccessoires bij www.originelecadeautjes.nl

www.originelecadeautjes.nl biedt een leuk assortiment aan woonaccessoires, decoratie en sfeerartikelen voor tuin, terras en balkon.


Poppenwagen koffertje van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
03-05-2011

Poppenwagen koffertje

Het kartonnen poppenwagen koffertje en Hans en Grietje huisje van www.originelecadeautjes.nl  is niet alleen schattig speelgoed maar ook een originele opruimer.


Voor de leukste meester van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Voor de leukste meester

Bij de online shop www.originelecadeautjes.nl is het boekje 'Voor de leukste meester' te koop. Een lief en origineel cadeau en een leuke herinnering voor later.


Voor de liefste juf van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Voor de liefste juf

Bij de online shop www.originelecadeautjes.nl is het boekje 'Voor de liefste juf' te koop. Een lief en origineel cadeau en een leuke herinnering voor later.


Stuur een origineel bloemetje via www.originelecadeautjes.nl van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Stuur een origineel bloemetje via www.originelecadeautjes.nl

Met  lavendel wenskaart van www.originelecadeautjes.nl stuur je niet alleen een persoonlijke wens maar ook een origineel bloemetje.