Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Openhartig Kids

Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Openhartig Kids van Surplus Value Originelecadeautjes.nl

Door: Surplus Value Originelecadeautjes.nl  12-05-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Speelgoed, Cadeau

Met het kaartspel Openhartig Kids leren kinderen elkaar beter kennen. Het stimuleert het inlevingsvermogen en zelfbeeld van kinderen op positieve én ludieke manier.   

Met Openhartig Kids worden kinderen op speelse wijze uitgedaagd openhartig te zijn over de meest uiteenlopende onderwerpen. Openhartig Kids is een nieuw en origineel kaartspel en vanaf heden verkrijgbaar bij www.originelecadeautjes.nl

Openhartig Kids is een kaartspel met meer dan 100 boeiende vragen en grappige uitdagingen. Om de beurt moeten de kinderen een kaart trekken met een vraag of opdracht als:
Als je naar een andere planeet zou gaan en je zou vier mensen mogen meenemen, wie neem je dan mee?
Ga tegenover elkaar staan en doe alsof je voor een spiegel staat. Maak rare bewegingen en doe elkaar zo goed mogelijk na. Probeer elkaar uit te dagen met leuke bewegingen.

Het kaartspel Openhartig Kids is geschikt voor 2 of meer spelers vanaf 7 jaar en kost 12,95 en is online te bestellen bij www.originelecadeautjes.nl

Openhartig Kids van www.originelecadeautjes.nl is een origineel cadeau voor kinderen om cadeau te geven of te krijgen. Omdat het spel overal gespeeld kan worden is het ook een leuk kaartspel voor tijdens de vakantie.

Over www.originelecadeautjes.nl
Originelecadeautjes.nl is de online specialist voor cadeautjes, gadgets, lifestyle-accessoires, woon-accessoires, boeken, speelgoed en sieraden die je met of zonder reden aan iemand cadeau wilt geven of voor je zelf wilt houden. Je bestelt gemakkelijk, snel en veilig bij www.originelecadeautjes.nl

Trefwoorden: Cadeau, Kinderverjaardag, Online Bestellen, Speelgoed

Contact Surplus Value Originelecadeautjes.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Surplus Value Originelecadeautjes.nl

03-05-2011

Leuke tuinaccessoires bij www.originelecadeautjes.nl

www.originelecadeautjes.nl biedt een leuk assortiment aan woonaccessoires, decoratie en sfeerartikelen voor tuin, terras en balkon.


Poppenwagen koffertje van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
03-05-2011

Poppenwagen koffertje

Het kartonnen poppenwagen koffertje en Hans en Grietje huisje van www.originelecadeautjes.nl  is niet alleen schattig speelgoed maar ook een originele opruimer.


Voor de leukste meester van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Voor de leukste meester

Bij de online shop www.originelecadeautjes.nl is het boekje 'Voor de leukste meester' te koop. Een lief en origineel cadeau en een leuke herinnering voor later.


Voor de liefste juf van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Voor de liefste juf

Bij de online shop www.originelecadeautjes.nl is het boekje 'Voor de liefste juf' te koop. Een lief en origineel cadeau en een leuke herinnering voor later.


Stuur een origineel bloemetje via www.originelecadeautjes.nl van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Stuur een origineel bloemetje via www.originelecadeautjes.nl

Met  lavendel wenskaart van www.originelecadeautjes.nl stuur je niet alleen een persoonlijke wens maar ook een origineel bloemetje.


29-04-2011

Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Napkin

Napkin  producten worden op een ludieke wijze onder extreem hoge druk gecomprimeerd en in een zeer stijlvolle zwart/witte verpakking gepresenteerd.