Poppenwagen koffertje

Poppenwagen koffertje van Surplus Value Originelecadeautjes.nl

Door: Surplus Value Originelecadeautjes.nl  03-05-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Speelgoed, Cadeau

Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl zijn de schattige koffertjes in de vorm van een poppenwagen en een Hans en Grietje huisje.

Het kartonnen poppenwagen koffertje van www.originelecadeautjes.nl is een schattig roze koffertje met witte bloemetjes en wieltje en is super handig voor kleine poppenmoeders. Je stopt je babypopje erin, kleertjes en andere poppenspulletjes erbij, koffertje dicht en hup mee op visite.
Het poppenwagen koffertje is een originele blikvanger voor op de baby- of meidenkamer. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. Kan niet door de brievenbus.

Het Hans en Grietje koffertje van www.originelecadeautjes.nl is een leuk koffertje voor jongens en meisjes tbv speelgoed of voor op de slaapkamer. Dankzij het handvat en het formaat kunnen kinderen hun speelgoed gemakkelijk meenemen naar een logeerpartij, restaurant of op vakantie.
De spulletjes moeten door het deurtje naar binnen en door de raampjes is te zien wat erin zit.

De koffertjes zijn ook bijzonder leuk als kraamcadeau. Desgewenst kan www.originelecadeautjes.nl je bestelling ook op een ander adres laten bezorgen met/zonder persoonlijk schrijven.

De koffertjes zijn gemakkelijk te bestellen bij www.originelecadeautjes.nl. www.originelecadeautjes.nl is een betrouwbare en leuke webshop voor allerlei originele cadeautjes, gadgets, lifestyle- en woonaccessoires en meer. Betalen kan op diverse manieren. Via een filtersysteem is het snel en gemakkelijk zoeken naar een origineel cadeau voor diverse gelegenheden.

http://www.originelecadeautjes.nl

Trefwoorden: Cadeau, Kinderverjaardag, Kraamcadeau, Online Bestellen, Speelgoed

Contact Surplus Value Originelecadeautjes.nl

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Surplus Value Originelecadeautjes.nl

Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Openhartig Kids van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
12-05-2011

Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Openhartig Kids

Met het kaartspel Openhartig Kids leren kinderen elkaar beter kennen. Het stimuleert het inlevingsvermogen en zelfbeeld van kinderen op positieve én ludieke manier.   


03-05-2011

Leuke tuinaccessoires bij www.originelecadeautjes.nl

www.originelecadeautjes.nl biedt een leuk assortiment aan woonaccessoires, decoratie en sfeerartikelen voor tuin, terras en balkon.


Voor de leukste meester van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Voor de leukste meester

Bij de online shop www.originelecadeautjes.nl is het boekje 'Voor de leukste meester' te koop. Een lief en origineel cadeau en een leuke herinnering voor later.


Voor de liefste juf van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Voor de liefste juf

Bij de online shop www.originelecadeautjes.nl is het boekje 'Voor de liefste juf' te koop. Een lief en origineel cadeau en een leuke herinnering voor later.


Stuur een origineel bloemetje via www.originelecadeautjes.nl van Surplus Value Originelecadeautjes.nl thumbnail
29-04-2011

Stuur een origineel bloemetje via www.originelecadeautjes.nl

Met  lavendel wenskaart van www.originelecadeautjes.nl stuur je niet alleen een persoonlijke wens maar ook een origineel bloemetje.


29-04-2011

Nieuw bij www.originelecadeautjes.nl: Napkin

Napkin  producten worden op een ludieke wijze onder extreem hoge druk gecomprimeerd en in een zeer stijlvolle zwart/witte verpakking gepresenteerd.