Aannemings Mij. Bos BV

Afdrukken

Is Aannemings Mij. Bos BV incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 56 Postbus 225 , 3640 AE Mijdrecht, Utrecht

E-mail

Over Aannemings Mij. Bos BV

Bos, een begrip sinds 1965 komt de naam Bos voor in de "aannemingswereld". Begonnen als koppensnellersbedrijf maar inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met tal van activiteiten. De tijd dat slopen nog uitgevoerd werd doormiddel van bruutgeweld is voorbij. Onder meer door de strengere wet- en regelgeving is sloopwerken een gespecialiseerd vak geworden. Op het gebied van techniek, machines, materieel en werkmethodes is de laatste jaren veel veranderd.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Mijdrecht Utrecht

Is Aannemings Mij. Bos BV in Industrieweg 56 Postbus 225, Mijdrecht Utrecht 3640 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sloopwerk diensten in Mijdrecht Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mijdrecht Sloopwerk per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mijdrecht Utrecht, 3640 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814414]