Alblas Autorijschool BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hofland 6 , 3641 GE Mijdrecht, Utrecht

E-mail

Over Alblas Autorijschool BV

Alblas Verkeersschool is een complete Verkeersschool, bestaat al ruim 50 jaar en heeft vestigingen in Aalsmeer, Mijdrecht en Woerdense Verlaat/Nieuwkoop. Het hoge slagingspercentage onderstreept dat kwaliteit geleverd wordt. Naast de VRB is Alblas tevens aangesloten bij de KNMV.

Wat de reden ook is om bij Alblas aan te kloppen, voor elke rijbewijs wens wordt een rijopleiding op maat geboden. We stemmen het rijlespakket af op de ervaring en persoonlijkheid van de cursist. We geven altijd eerlijk en betrouwbaar advies volgens de VRB normen. Want, we hebben liever een tevreden cursist dan dat we veel rijlessen verkopen. Kortom, elke rijles staat bij Alblas voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We geven alle soorten rijles voor alle categorieën rijbewijzen.

Alblas Verkeersschool is een familiebedrijf met een goede sfeer. Daar bent u aan het juiste adres voor alle mogelijke rijopleidingen: Van praktijklessen en theoriecursussen tot transport- en personenvervoeropleidingen en het halen van alle rijbewijzen.
Alblas geeft alle soorten rijles vanuit o.a.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Mijdrecht Utrecht

Is Alblas Autorijschool BV in Hofland 6, Mijdrecht Utrecht 3641 GE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Volkswagen diensten in Mijdrecht Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mijdrecht Volkswagen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mijdrecht Utrecht, 3641 GE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822027]