Easy2Drive Verkeersopleidingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waterhoen 17 , 3641 TP Mijdrecht, Utrecht

E-mail

Over Easy2Drive Verkeersopleidingen

Easy2Drive Verkeersopleidingen heeft onlangs Verkeersopleidingen Boudewijn in Huizen overgenomen. Kijk bij Nieuws voor meer informatie.

Voor je rijopleiding ben je bij ons aan het juiste adres. Helemaal als je ervan verzekerd wilt zijn dat je na het behalen van je rijbewijs een veilige verkeersdeelnemer bent, voor jezelf maar ook voor anderen.

Easy2Drive Verkeersopleidingen is een ambitieuze verkeersschool, aangesloten bij Bovag. Wij geven o.a.rijles in de examenplaatsen Utrecht, Amsterdam, Eemnes, Haarlem en hebben vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Mijdrecht, Huizen, Utrecht - Overvecht en Cruquius. Wij geven volgens de laatste principes les waarbij de opleiding verder gaat dan je alleen maar voor te bereiden voor het examen. Dat is ook wel nodig, gezien het verkeer steeds drukker wordt en steeds meer van bestuurders wordt gevraagd. Ons motto is dat leren rijden niet moeilijk is, dat leer je zo! Het gaat met name om de dingen die zich eromheen afspelen die verkeersdeelname complex maakt. Wij willen graag verkeersdeelnemers opleiden die veilig en milieubewust weten om te gaan met de nieuw verworven vrijheid. Om kwaliteit en continuiteit te waarborgen werken wij uitsluitend samen met geselecteerde zelfstandige rijscholen op basis van franchising.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Easy2Drive Verkeersopleidingen in Waterhoen 17, Mijdrecht Utrecht 3641 TP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Volkswagen diensten in Mijdrecht Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mijdrecht Volkswagen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mijdrecht Utrecht, 3641 TP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817800]