Introductie nieuwe snoerloze spijkerapparaat in september

Door: Spit Paslode / Itw Bevestigingsstystemen  12-07-2007
Trefwoorden: Gastacker Pneumatiek Tacker Snoerloos Gereedschap Im90 Paslode Spit Impulse Spijker Introductie

Voor dit apparaat zijn o.a. de volgende producten en onderdelen nieuw ontwikkeld: RounDrive® nagels met asymmetrisch geplaatste ronde kop, een nieuw zeer gemakkelijk te laden gaspatroon en een nieuwe accu met aan/uit stand. Bovendien is het brandstofinjectiesysteem sterk verbeterd. Door al deze innovaties werkt het apparaat bij extreme temperaturen van -15 oC tot +49 oC. Al deze verbeteringen maken het mogelijk om geringde nagels van 3,1 mm diameter en 90 mm lengte te schieten! De PASLODE® IM90i is een snoerloze tacker die de presentaties van een pneumatische tacker evenaart.

Na een zeer succesvolle introductie van de IM90i in Frankrijk en Duitsland, wordt deze in september op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Het is dus helaas nog even wachten, maar we garanderen u, het apparaat is het wachten zeer waard!

Uiteraard kunt u blijven vertrouwen op de PASLODE® stripspijkerapparaat Impulse IM350CT, deze autonome en snoerloze tacker maakt het gebruik van snoeren, compressor en luchtslangen overbodig! Ideaal voor het bevestigen van o.a. panlatten, beplating, bekisting, regelwerk en gevelbekleding. Schuin geplaatst magazijn, dus iedere plek is bereikbaar.

Trefwoorden: Gastacker Pneumatiek Tacker Snoerloos Gereedschap Im90 Paslode Spit Impulse Spijker Introductie

Contact Spit Paslode / Itw Bevestigingsstystemen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share