Vis Adviesbureau De Financiële

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vermogenweg 25 , 3641 SR Mijdrecht, Utrecht

E-mail

Over Vis Adviesbureau De Financiële

De Financiële Vis is een financieel adviesbureau. Wij verzorgen de gehele administratie voor diverse bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf.

Tevens kunt u bij ons terecht voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij kunnen zowel particulieren als bedrijven bijstaan bij het opzetten en onderhouden van deze zaken.

Hiervoor werken wij samen met diverse verzekeraars waaronder ASR, Europeesche, Reaal en Zwitserleven.

Voor hypotheken zijn wij aangesloten bij een inkoopcombinatie waardoor wij bij meer dan veertig geldverstrekkers uw hypotheek kunnen onderbrengen.

Naast berekeningen en adviezen op financieel gebied kunt u ook bij ons terecht om uw hypotheek of verzekeringen geheel vrijblijvend te laten doorlichten.

De Financiële Vis staat voor een persoonlijke aanpak waarbij de cliënt centraal staat. Wij proberen alles zo goed mogelijk en vooral in begrijpelijke taal uit te leggen.

Op onze site worden de verschillende zaken waarbij wij u van dienst kunnen zijn even kort toegelicht. Tevens kunt u diverse formulieren en onze werkwijze welke is omschreven volgens de Dienstwijzer downloaden. Tenslotte kunt u verschillende berekeningen maken en voor bepaalde verzekeringen uw premie berekenen en deze eventueel meteen online afsluiten.

Onze site en de berekeningen en producten die wij u via de site kunnen aanbieden zal regelmatig veranderen en worden uitgebreid. Ons doel is om u zoveel mogelijk van dienst te zijn en onze website is een onderdeel van de service die wij aan u willen verlenen. Wij zullen proberen om dit zo goed mogelijk te doen en om onze site zoveel mogelijk naar uw wensen in te richten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vis Adviesbureau De Financiële in Vermogenweg 25, Mijdrecht Utrecht 3641 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Mijdrecht Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mijdrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mijdrecht Utrecht, 3641 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766116]