Vis Adviesbureau De Financiële

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vermogenweg 25 , 3641 SR Mijdrecht, Utrecht

E-mail

Over Vis Adviesbureau De Financiële

Welkom bij De Financiële Vis - Advies op maat sinds 1998

Al sinds 1998 zijn wij actief in mensen helpen om hun financiële doelen te bereiken. Of het nu gaat om een nieuw huis, het laten groeien van vermogen, of het verzekeren van kostbaarheden. Wij willen weten wie u bent en wat u bezighoudt. Door samen in uw verhaal te duiken, zorgen we voor de best passende financiële oplossingen.

Net als veel andere financiële dienstverlener zetten wij ons 100% in om u op ieder financieel vlak bij te staan en te ondersteunen. De manier waarop wij dit doen verschilt van vele anderen in onze branche. U bent ons uitgangspunt. Wij willen weten wie u bent en wat u bezighoudt. Wat u belangrijk vindt en wat uw doelen zijn. Daarna kijken we wat er op financieel gebied bij u past.

Dat betekent bij ons ook dat we wel eens eerlijk zeggen dat het beter is om iets niet te doen, het later pas te doen, of dat wij iemand uit ons netwerk hebben die u veel beter kan helpen in een bepaald geval. Eerlijkheid is de kern van goed advies en een langdurige samenwerking.

Wij beseffen ons heel goed dat financiële zaken voor veel mensen ingewikkeld en saai zijn. In een open en ontspannen sfeer met soms een beetje humor leggen we in begrijpelijke taal uit wat u kan helpen op financieel gebied. We kunnen net als ieder ander in vakjargon praten, maar we spreken veel liever uw taal.

Het kan voorkomen dat gesprekken daardoor langer duren dan bij andere adviseurs. Regelmatig zijn we voor gek verklaart als we een eerste kosteloos gesprek voor bijvoorbeeld een hypotheek doen en daar 2 of 2,5 uur voor uittrekken. Wat andere dienstverleners daarvan vinden maakt ons niet uit, want wij willen uw verhaal horen en uitleggen hoe het werkt! Alleen als wij echt de tijd nemen, weten we zeker dat u ook echt snapt wat u koopt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vis Adviesbureau De Financiële in Vermogenweg 25, Mijdrecht Utrecht 3641 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Mijdrecht Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Mijdrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Mijdrecht Utrecht, 3641 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766116]