Boxkleed meisje

Boxkleed meisje van Bontje Blauw Design

Door: Bontje Blauw Design  07-11-2011
Trefwoorden: Baby, Handgemaakt, Kraamcadeau

    

Hip boxkleed met één groot middenvlak. De voorzijde bestaat uit een aquablauwe ruit met in het midden grote rode stippen. De achterzijde is van katoen met een lief klein stipje. Het kleed is doorgestikt met een mooi oranje/rood gekleurd bandje, waardoor het kleed aan twee zijden te gebruiken is.

De box/speelkleden zijn gemaakt van katoen in diverse prints, bandjes en applicaties van wolvilt. De kleden hebben een badstof of een katoenen onderzijde en kunnen aan beide zijden gebruikt worden. De vulling is van een royale dikte polyester fiberfill, waardoor het kindje lekker zacht ligt.

FORMAAT: 85 x 95 cm.Als u een ander formaat wenst kunnen wij die op bestelling voor u maken!

MATERIAAL: katoen en/of badstof, wolvilt, bandjes

VULLING: polyester fiberfill

WASVOORSCHRIFT: Wassen met de hand of in de wasmachine op 30°C. Daarna laten drogen aan de lucht en NIET in de droogtrommel. Strijken kan tot max. 3 stippen.

Trefwoorden: Baby, Baby Geboren, Babyaccessoires, Babyartikelen, Babycadeau, Babykado, Babyspeeltjes, Babyspullen, Babytextiel, Boxkleden, Boxkleed, Geboortecadeau, Geboortegeschenk, Geboortekado, Handgemaakt, Handmade, Kraamcadeau, Kraamkado, Uniek & origineel