Kooijman Aannemings- en sloopwerkenbedrijf R

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Titus Brandsmastraat 14 , 3417 EV Montfoort, Utrecht
De Waarden

E-mail

Over Kooijman Aannemings- en sloopwerkenbedrijf R

Welkom bij R. Kooijman. Ons bedrijf is gespecialiseerd in straat-, grond-, sloop-, riolerings- en ontstoppingswerkzaamheden.

Of het nu gaat om complete ontsluitingswegen in woningbouwprojecten of alleen om herbestrating, op ons kunt u rekenen. Wij adviseren u desgewenst bij de berekening van de wegconstructie of bij het bestratingsontwerp. Riolering, straatmeubilair, verlichting, markeringspalen, het hoort allemaal bij werkzaamheden aan de weg. Wij weten als geen ander dat het wegenbouwproject alleen een succes kan worden met vakbekwame mensen en uitstekende machines.

R.Kooijman BV is een bedrijf die zowel kleinere werken als grote projecten tot een goed eindresultaat brengt.
Ook in onderhouds- en servicewerkzaamheden toont R. Kooijman BV zich als een vakbekwaam bedrijf. Dit alles is te bereiken door de jaren lange ervaring gecombineerd met een goed uitgerust en modern machinepark. Of het nu gaat om het graven van een bouwput, grondwerk voor bestratingen, sleuven voor riolering, vijvers of sloten, asfaltering, drainage, of dijken, voor al deze vormen van grondwerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij maken hierbij gebruik van grondverzetmachines voorzien van diverse hulpstukken zoals verlengarmen en grondtrommels. Tevens wordt er gebruik gemaakt van grondzeven en moderne lasertechnieken. Voorafgaand aan of in aansluiting op het grondwerk kunnen wij ook zorgdragen voor het vervaardigen van tijdelijke aan- en afvoerwegen, parkeerplaatsen en in- of uitritten.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Demolition Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Montfoort Utrecht

Is Kooijman Aannemings- en sloopwerkenbedrijf R in Titus Brandsmastraat 14, Montfoort Utrecht 3417 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Aannemer diensten in Montfoort Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Montfoort Aannemer per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Montfoort Utrecht, 3417 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826218]