Autonomy best presterende softwarebedrijf volgens Truffle 100

Door: Autonomy  22-11-2007
Trefwoorden: Autonomy Truffle Award Softwarebedrijf It

Autonomy best presterende softwarebedrijf volgens Truffle 100

Truffle Capital erkent winstgroei van 161 procent van 2005 tot 2006

Nieuwegein, 22 november 2007 – Autonomy is benoemd tot Best Performing Software Company van de Truffle 100, een lijst met de top 100 Europese softwarebedrijven. De Truffle 100-ranglijst wordt samengesteld door Truffle Capital, op basis van onderzoek uitgevoerd door IDC en CXP. Autonomy is de best presterende onderneming uit de groep, wat gebaseerd is op de financiële groei van de organisatie en de winst van 2005 tot 2006. Mike Lynch, CEO van Autonomy, heeft inmiddels uit handen van Viviane Reading, lid van de Europese Commissie voor Informatie en Media, de vermelding ontvangen.

Bernard-Louis Roques, medeoprichter van Truffel Capital: “Het uitzonderlijke succes van Autonomy sinds de oprichting in 1996 is een schoolvoorbeeld van een Europese organisatie die een centrale rol speelt in de hedendaagse internationale markt. Autonomy heeft 31 achtereenvolgende kwartalen winst behaald en is daarmee verreweg de snelst groeiende organisatie in de Truffle 100.”

“Ruim tachtig procent van de informatie binnen een organisatie is ongestructureerd”, aldus Mike Lynch, CEO van Autonomy. “Autonomy heeft een unieke positie omdat wij bedrijven wereldwijd kunnen ondersteunen om deze ongestructureerde informatie op een intelligente manier te verwerken. Dat blijkt ook uit de snelle acceptatie en standaardisatie van onze Meaning-based Computing technologie.”


Trefwoorden: Autonomy Truffle Award Softwarebedrijf It