Autonomy blijft groeien in 2007

Door: Autonomy  30-07-2007
Trefwoorden: Autonomy Resultaten Results Financieel Idol Search Zoeksoftware

Nieuwegein, 30 juli 2007 – Autonomy heeft de resultaten van het tweede kwartaal en het eerste halfjaar van 2007 bekend gemaakt. Hieruit blijkt dat Autonomy in zeventien achtereenvolgende kwartalen een groei in omzet en winst heeft gerealiseerd. In vergelijking met hetzelfde kwartaal in 2006 groeide de omzet in Q2 2007 met 20 procent. In de Benelux komt de groei mede voort uit het aantrekken van klanten als Persbureau Belga en de Belgische Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen.

Victor Cohen, General Manager Autonomy Noord-Europa: “Wij zijn verheugd met dit recordkwartaal en de goede resultaten van de afgelopen zes maanden. Dankzij deze groei, onze continue investeringen in innovaties en de recente acquisitie van Zantaz, manifesteert Autonomy zich als de belangrijkste speler op het gebied van Meaning-Based Computing en content archiving. Onze prioriteit ligt nu bij het integreren van de Zantaz-oplossingen in ons bestaande productportfolio.”

Voor een uitgebreid overzicht van de financiële resultaten en hoogtepunten van het tweede kwartaal van 2007, zie:
http://www.autonomy.com/content/Investors/FinancialResultsDocs/index.en.html

----------------------------------------
Over Autonomy

Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, kennismanagement, enterprise portals, ERP, online publishing en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 16.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.

BEA, Business Objects, Computer Associates, EDS, IBM Global Services, Novell, Veritas, Vignette en Sybase zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Voice PR
Purdey Horbach
035-5435494 of 06-21574261
[email protected]


# # #Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.

Trefwoorden: Autonomy Resultaten Results Financieel Idol Search Zoeksoftware