Autonomy geselecteerd voor 19 portals van Vogel Business Media

Door: Autonomy  01-07-2008
Trefwoorden: Autonomy, Meaning Based Computing, Vogel Business Media,

Business Efficiency portals bieden gebruikers realtime sectorspecifieke informatie
 
Nieuwegein, 1 juli 2008 - Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, kondigt aan dat Vogel Business Media, aanbieder van B2B informatie op meer dan zestig websites, gekozen heeft voor Autonomy’s Intelligent Data Operating Layer (IDOL) voor 19 nieuwe Business Efficiency portals. Deze portals bieden realtime toegang tot waardevolle sectorspecifieke zakelijke informatie en zorgen er zo voor dat professionals uit uiteenlopende industrieën op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Vogel Business Media heeft de technologie van Autonomy geselecteerd vanwege de ongeëvenaarde format- en taalonafhankelijkheid, geavanceerde zoekmethoden, automatische clustering en mogelijkheden voor automatisch hyperlinken.

Veel organisaties hebben te maken met een overvloed aan informatie. Daarom introduceert Vogel Business Media het concept ‘Find Instead of Search’. Dit concept vermindert de tijd die een werknemer kwijt is aan het zoeken naar bedrijfskritische informatie en vergroot daardoor de effectiviteit van de werknemers. Dankzij de unieke functionaliteit van IDOL om een conceptueel begrip te vormen van informatie ongeacht datatype, taal en afkomst, kan Vogel Business Media haar gebruikers doelgerichte, sectorspecifieke en actuele content leveren. Hierdoor wordt de klantloyaliteit verhoogd, waardoor ook verkoopkansen vergroot worden.

De gebruikers van de Business Efficiency Portals profiteren niet alleen van de directe toegang tot zakelijke artikelen, white papers, persberichten, webcasts en informatie rondom productlanceringen, maar kunnen ook automatisch realtime persoonlijke meldingen van nieuwe informatie ontvangen.

Mark C. Reinold, CTO Online bij Vogel Future Group, over de keuze voor Autonomy: “De toename van digitale informatie zorgt ervoor dat zakelijke gemeenschappen te maken hebben met een enorme uitdaging, namelijk: Hoe is hoogwaardige cruciale content snel terug te vinden, zodat scherpe analyses en onderbouwde beslissingen binnen de deadline kunnen worden gemaakt? De unieke technologie van Autonomy maakt dit nu mogelijk voor Vogel Business Media gebruikers.”

Victor Cohen, General Manager Noord-Europa van Autonomy: “Vogel Business Media is een voorbeeld van een vooruitstrevende organisatie die moderne technologie inzet om ondanks de overvloed aan beschikbare informatie toch aan de specifieke informatiebehoefte van haar publiek te kunnen voldoen. Autonomy is trots de unieke aanpak van Vogel aan te vullen en de wereldwijde klantenbasis van het bedrijf een eersteklas gebruikerservaring te bieden.”

-------------------------------------------------------------------------

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning-Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 17.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser
035-5435494 of 06-50467461
[email protected]# # #

Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.

Trefwoorden: Autonomy, Meaning Based Computing, Vogel Business Media,