Autonomy integreert IDOL in iManage Universal Search

Door: Autonomy  01-04-2009
Trefwoorden: Autonomy

Autonomy’s iManage biedt een gemeenschappelijk platform voor advocatenkantoren, juridische dienstverleners en juridische afdelingen binnen organisaties. iManage Universal Search 7.0 is een pan-enterprise search oplossing speciaal ontwikkeld voor deze gebruikersgroepen. Door de introductie van de onderliggende techniek van IDOL is de performance ten opzichte van de vorige versie aanmerkelijk toegenomen. iManage Search 7.0 is per direct beschikbaar. Het product is gratis voor bedrijven met lopende onderhoudscontracten. Deze versie ondersteunt pin-for-pin en heeft dezelfde zich zelfverklarende user interface als de vorige versie.

Tegen meerprijs kunnen gebruikers beschikken over IDOL’s brede connectiviteit naar repositories en applicaties en een extra set aan IDOL-functionaliteiten. Tot de nieuwe mogelijkheden behoren toegang tot meer dan 400 connectoren en meer dan 1000 bestandstypes, onder andere voor tekst, beeld- en geluidsmateriaal. De komende maanden zal er een serie additionele modules voor Autonomy’s iManage worden geïntroduceerd waarin diverse extra functionaliteiten zijn opgenomen.

“Om in deze nieuwe wereld te slagen moeten advocatenkantoren en dienstverleners op een andere manier gaan werken. Hiervoor hebben zij een platform nodig, dat waarde toevoegt aan alle soorten data ongeacht het formaat of de locatie ervan”, aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy. “Autonomy is het enige bedrijf dat aan deze nieuwe wensen voldoet en is daarmee de aangewezen partner voor bedrijven die zoeken naar een standaard platform voor het terugvinden, beheren en verwerken van grote hoeveelheden data.”

Voor meer informatie, bezoek www.autonomy.com/imanage.

Trefwoorden: Autonomy