Autonomy integreert IDOL in Interwoven’s TeamSite

Door: Autonomy  24-03-2009
Trefwoorden: Autonomy, Interworven

Doordat IDOL de onderliggende technologie van TeamSite is, kunnen gebruikers van TeamSite van een rijke set aan IDOL-functionaliteiten profiteren. Zo beschikken gebruikers onder andere over de traditionele keyword search mogelijkheden, maar ook bijvoorbeeld over de geavanceerde conceptual search functionaliteiten. Daarnaast is de performance en schaalbaarheid van de oplossing sterk toegenomen in vergelijking met de vorige release van TeamSite.

“De markt van weboplossingen is een strategisch belangrijke markt voor Autonomy en daarom investeren wij significant in dit gebied. Dat zal resulteren in het aanbieden van innovatieve en vooruitstrevende oplossingen”, aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy. “Met de integratie van IDOL in TeamSite ontstaat een uniek platform waarmee veel handmatig werk ten aanzien van web content management en marketingoptimalisatie wordt geautomatiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het volledig in kaart brengen van een klantprofiel waarin alle interacties met klanten automatisch en eenvoudig gecombineerd zichtbaar kunnen worden, zoals communicatie per e-mail, telefoon, instant messaging en via de website.”

TeamSite 6.7.2 is per direct beschikbaar. Het product is gratis voor klanten met lopende onderhoudscontracten. De versie ondersteunt pin-to-pin en biedt een transparante gebruikerservaring. Voor meer informatie, bezoek www.autonomy.com/interwoven.

Trefwoorden: Autonomy, Interworven