Autonomy is ‘Top Player’ in Radicati’s quadrant voor eDiscovery software

Door: Autonomy  13-01-2009
Trefwoorden: Juridisch, Zoekmachine

Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, is door onderzoeksbureau Radicati Group gepositioneerd als ‘Top Player’ in het 2008 Market Quadrant for eDiscovery Solutions. Dit rapport is opgesteld om te verduidelijken hoe competent individuele leveranciers van eDiscovery technologie zijn. Het Top Players quadrant bevat de marktleiders op het gebied van eDiscovery. Autonomy’s leidende positie in dit quadrant is te danken aan de geavanceerde functionaliteiten van haar software. Radicati Group prijst Autonomy voor het feit dat haar technologie verder gaat dan het simpel archiveren van content. Autonomy biedt een uitgebreide suite voor compliancy, interne naleving van beleid en voor juridisch onderzoek op het gebied van discovery. Daarnaast wordt Autonomy geprezen voor het veelvuldig toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan haar software voordat concurrenten dat doen.

Masha Khmartseva, Senior Analyst bij de Radicati Group: “Autonomy biedt een van de meest geavanceerde eDiscovery oplossingen, die ingezet kunnen worden voor dagelijks intern gebruik, voor compliancy en voor organisaties die informatie nodig hebben voor een rechtszaak. Autonomy is en blijft een innovatief en leidend bedrijf. Autonomy’s eDiscovery oplossingen ondersteunen alle bestandsformaten, van e-mail en IM tot beeld- en geluidsbestanden.”

Autonomy is opgericht in 1996 en is het resultaat van revolutionair onderzoek aan de Universiteit van Cambridge. De unieke technologie van Autonomy begrijpt de betekenis van alle gestructureerde, semi-gestructureerde en ongestructureerde content. De software herkent daarnaast patronen tussen verschillende delen van informatie, kan de essentie van content weergeven en kan bepaalde handelingen automatisch uitvoeren. Autonomy is de enige leverancier die iedere stap uit het EDRM-model ondersteunt en vormt daarom een nieuwe benchmark in archivering, eDiscovery en proactief Information Risk Management (IRM).

Voor meer informatie, bezoek www.autonomy.com/ediscovery.

Trefwoorden: Juridisch, Zoekmachine