Autonomy ZANTAZ-oplossingen nu gebaseerd op IDOL

Door: Autonomy  15-10-2007
Trefwoorden: Autonomy, Idol, Zantaz,

Autonomy biedt nu in één systeem het volledige spectrum van consolidated archiving, e-discovery, analytics en geautomatiseerde policy management.
IDOL begrijpt de context van informatie en automatiseert de verwerking en analyse van alle operationele informatie afkomstig uit meer dan vierhonderd databronnen, zoals e-mail, instant messages, applicaties en beeld- en geluidsmateriaal. De combinatie van de ZANTAZ-oplossingen met IDOL maakt gelijktijdige beschikbaarheid van data mogelijk in zowel operationele systemen als geconsolideerde archieven. Daardoor is het niet nodig om twee aparte IT-oplossingen in te zetten en te onderhouden.

Versies 6
Introspect 6 is de eerste en enige oplossing dat ieder stukje informatie uit duizend verschillende formaten en honderd verschillende talen kan verwerken. De oplossing koppelt data afkomstig uit meer dan vierhonderd bedrijfssystemen aan elkaar en slaat alles op in één enkele index. Introspect 6 is de eerste e-discovery applicatie voor automatische verwerking van rich-media, zoals voice-mail berichten en videobestanden.
EAS 6 biedt organisaties het eerste en enige geconsolideerde archief voor alle type data in meer dan honderd verschillende talen en afkomstig uit meer dan vierhonderd bronnen, inclusief bedrijfssystemen zoals SAP en Oracle.

“Organisaties kunnen nu potentiële risico’s ontdekken en erop reageren voordat deze werkelijkheid worden”, aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy. “Organisaties die op zoek zijn naar een preventieve benadering kunnen gebruik maken van de real-time policy management tools. Daarmee kunnen zij de activiteiten van de organisatie monitoren en er zeker van zijn dat werknemers zich houden aan regels die binnen de organisatie gelden. Daarnaast kunnen organisaties zich voorbereiden op wet- en regelgeving door bepaalde informatie al te archiveren. Deze proactieve houding maakt het mogelijk om snel data te achterhalen in geval van bijvoorbeeld een rechtzaak.”

--------------------------------------------

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 16.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Purdey Horbach
035-5435494 of 06-21574261
autonomy@voice-pr.nl# # #

Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.

Trefwoorden: Autonomy, Idol, Zantaz, Zoektechnology,