Borealis selecteert Autonomy ter versterking van kennismanagement strategie

Door: Autonomy  22-08-2008
Trefwoorden: Autonomy, Borealis

Vooraanstaande kunststofleverancier kiest IDOL om meer dan vier miljoen documenten te indexeren voor wereldwijd intranet

Nieuwegein, 21 augustus 2008 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, kondigt aan dat Borealis, een prominente leverancier van innovatieve kunststofoplossingen voor de infrastructuur-, de automobiel- en de geavanceerde verpakkingsindustrie, gekozen heeft voor Autonomy’s unieke Meaning-based technologie om het corporate intranet te ondersteunen. IDOL van Autonomy zal meer dan vier miljoen documenten in tien talen indexeren, wat meer dan vijfduizend Borealis-medewerkers snel toegang biedt tot belangrijke bedrijfsinformatie, de efficiëntie sterk verbetert en dubbel werk voorkomt.

“IDOL liet al tijdens de Proof of Concept haar toegevoegde waarde zien, toen we te maken kregen met een machineprobleem in één van onze fabrieken”, aldus Guido Bos, IT professional bij het Knowledge Sharing Team van Borealis. “IDOL’s Meaning-based search- en retrieval technologie maakte het voor onze ingenieurs mogelijk om snel een ‘best practice’ te vinden om daarmee de problemen vrijwel meteen op te lossen, waardoor we niet langer dan absoluut noodzakelijk uit de running waren. Na dit incident was er geen discussie meer mogelijk over de waarde van IDOL, omdat we niet alleen tijd, maar ook kosten hadden bespaard”, voegt Bos toe.

Autonomy’s Meaning-based technologie werd geselecteerd na een uitgebreide vergelijking met de concurrentie. Borealis selecteerde de technologie van Autonomy, omdat deze schaalbaar is en unieke conceptuele zoekmogelijkheden biedt. Het mapped security model, een uiterst aanpasbare, nauwkeurige en snelle methode om rechten van third party security te erkennen, was ook van doorslaggevend belang. Anders dan de traditionele benaderingen, kan de gepatenteerde Meaning-based technologie van Autonomy de betekenis ontlenen uit content van meer dan duizend verschillende datatypes en nagenoeg alle talen. Hierdoor worden traditionele hindernissen die zich voordoen bij data retrieval en kennisdeling voorkomen.

“We selecteerden Autonomy uit een lange lijst met technologieaanbieders, omdat het de enige oplossing was die aan al onze bedrijfsvoorwaarden kon voldoen”, concludeert Bos.

Victor Cohen, General Manager Noord Europa van Autonomy: “Het zo snel en efficiënt mogelijk delen van bedrijfsgevoelige informatie is cruciaal voor het succes van een onderneming. We zijn verheugd over de keuze van Borealis om Autonomy een sleutelrol in haar strategie voor informatiemanagement te laten spelen.”

----------------------------------------

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en voorloper van de Meaning-Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.
Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 17.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser
035-5435494 of 06-50467461
[email protected]Trefwoorden: Autonomy, Borealis