Divisie van LogicaCMG, WM-data, breidt partnership met Autonomy uit

Door: Autonomy  06-06-2007
Trefwoorden: Autonomy, Logicacmg, Wm-data

John Mahlgard, ECM partner manager en manager Emerging Markets bij WM-data: “Dankzij het partnership met Autonomy kunnen wij onze ECM-oplossingen voor strategische klanten in Scandinavië sterk verbeteren. De Meaning-Based Computing technologie van Autonomy maakt het voor ons mogelijk om geavanceerde oplossingen te realiseren.”

“Wij zijn enorm trots dat WM-data Autonomy heeft gekozen als voornaamste leverancier van enterprise search en Meaning-Based Computing”, aldus Victor Cohen, general manager Autonomy Benelux en Scandinavië. “Ik kijk er naar uit om nog intensiever met WM-data samen te werken om bedrijfsvoordelen voor onze klanten te realiseren met onze technologie en de kennis van WM-data.”

----------------------------------------

Over WM-data
WM-data is onderdeel van de LogicaCMG Group, een grote internationale ICT-dienstverlener. Zij heeft ongeveer 40.000 medewerkers in dienst en heeft kantoren in 41 landen. Door haar uitgebreide staat van dienst en branchekennis helpt LogicaCMG haar klanten een leiderschapspositie in te nemen. Het bedrijf is actief op het gebied van business consultancy, systeemintegratie en IT- en business process outsourcing. LogicaCMG heeft klanten in diverse markten, zoals telecommunicatie, bank- en verzekeringswezen, energie en utilities, industrie, distributie, transport en de overheid. In Scandinavië heeft het bedrijf ongeveer 9.000 werknemers en opereert het bedrijf onder de naam WM-data.

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, kennismanagement, enterprise portals, ERP, online publishing en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 16.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
BEA, Business Objects, Computer Associates, EDS, IBM Global Services, Novell, Veritas, Vignette en Sybase zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com


Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice PR
Purdey Horbach
035-5435494 of 06-21574261
autonomy@voice-pr.nl
# # #

Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.


Trefwoorden: Autonomy, Logicacmg, Wm-data