Forrester benoemt Autonomy tot leider in Enterprise Search

Forrester benoemt Autonomy tot leider in Enterprise Search van Autonomy

Door: Autonomy  24-06-2008
Trefwoorden: Leider, Forrester, Autonomy

Forrester erkent de IDOL oplossing van Autonomy als het meest complete product met de beste onderliggende technologische architectuur en beveiliging. Het bedrijfsbrede zoekplatform IDOL, automatiseert het terugvinden, verwerken en beheren van alle informatie in organisaties, ongeacht taal, besturingssysteem en bestandstype. IDOL is de beste oplossing voor wereldwijd opererende, complexe en informatie-intensieve organisaties in bijvoorbeeld de financiële en farmaceutische branche, die de middelen hebben en er klaar voor zijn om te investeren in één pan-Enterprise platform voor informatieverwerking.

Het bedrijfsbrede zoekplatform van Autonomy voert conceptuele en contextuele analyses en waarschijnlijkheidsberekeningen uit om de betekenis van informatie en de relatie tussen verschillende bestanden vast te stellen. Autonomy ondersteunt meer dan 1.000 verschillende datatypes, waaronder gestructureerde, semi-gestructureerde en ongestructureerde data. Ook de locatie waarop de informatie is opgeslagen vormt geen obstakel, aangezien Autonomy 400 verschillende data repositories kan doorzoeken. Het systeem is fouttolerant (dankzij het gebruik van load balancing en mirroring), schaalbaar, veilig en heeft een zeer snelle responstijd voor miljarden bestanden.

Victor Cohen, General Manager bij Autonomy Noord-Europa: “Autonomy heeft meer dan 17.000 klanten wereldwijd, 350 OEM partners en een marktwaarde van ongeveer vier miljard dollar. Ook het onafhankelijke onderzoeksbureau Forrester erkent onze positie als belangrijkste speler op de Enterprise Search markt. Wij zijn trots dat ons product van grote toegevoegde waarde is voor onze klanten in zowel de profit als non-profit sector, omdat wij de mogelijkheid bieden om alle bedrijfsinformatie, inclusief tekst-, geluid- en videobestanden, automatisch te analyseren en te organiseren. Hierdoor wordt informatie beter begrepen en kan een organisatie hier intelligenter mee omgaan.”

-------------------------------------------------------------------------

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning-Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 17.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser
035-5435494 of 06-50467461
[email protected]# # #

Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.

Trefwoorden: Autonomy, Forrester, Leider