Internationaal advocatenkantoor kiest Autonomy iManage Universal Search

Door: Autonomy  25-05-2009
Trefwoorden: Advocaat, Juridisch, Advocatenkantoor

“Als één van de belangrijkste internationale advocatenkantoren zijn wij constant op zoek naar technologie die de efficiëntie en effectiviteit kan vergroten, kosten kan verlagen en de dienstverlening voor onze klanten kan verbeteren”, aldus Paul Domnick, CIO van Freshfields Bruckhaus Deringer. “Autonomy is inmiddels de standaard geworden en de belangrijkste innovator in deze branche. Dit is te danken aan de krachtige combinatie van de domeinexpertise van Interwoven en Autonomy’s robuuste Meaning Based Computing platform.”

Autonomy’s iManage biedt een gemeenschappelijk platform voor advocatenkantoren, juridische dienstverleners en juridische afdelingen binnen organisaties. iManage Universal Search 7.0 is een pan-enterprise search oplossing speciaal ontwikkeld voor deze gebruikersgroepen, waarvan de performance ten opzichte van de vorige versie aanmerkelijk is toegenomen. De kern van Autonomy iManage Universal Search is IDOL. IDOL´s Meaning Based Computing technologie begrijpt de context van informatie, ongeacht taal, dataformaat en rechtsgebieden, en identificeert patronen tussen verspreide informatie.

“Advocatenkantoren hebben te maken met een enorme toename aan ongestructureerde informatie en rechtszaken”, aldus Victor Cohen, General Manager Noord-Europa bij Autonomy. “Daarom hebben zij een robuust technologisch platform nodig die betekenis geeft aan data, ongeacht waar die data zich bevindt. Autonomy is de enige leverancier die aan deze vraag kan voldoen. Wij zijn verheugd met het feit dat Freshfields Bruckhaus Deringer heeft gekozen voor iManage Universal Search voor het beheren van al haar content en kennis wereldwijd.”

----------------------------------------

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail, web pagina’s en beeld- en geluidsmateriaal. Autonomy’s technologie vormt de motor van bedrijfskritische applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie. Autonomy biedt oplossingen voor pan-enterprise search, information governance, end-to-end eDiscovery, records management, archiving, web content management, rich media management en beeld- en geluidsanalyse.

Het klantenbestand van Autonomy bestaat uit meer dan 20.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
Autonomy heeft meer dan 400 OEM partners en resellers, waaronder BEA, Business Objects, Citrix, EDS, HP, IBM Global Services, Novell, Oracle, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Purdey Horbach
035-5435494 of 06-21574261
[email protected]# # #

Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.

Trefwoorden: Advocaat, Advocatenkantoor, Autonomy, Freshfields Bruckhaus Deringer, Idol, Imanage, Ius, Juridisch,