KMWorld magazine selecteert Autonomy’s FRCP-compliant pan-enterprise search platform als Trendsetter

Door: Autonomy  03-09-2008
Trefwoorden: Autonomy, Idol

Nieuwegein, 3 september 2008 - Autonomy, leverancier van infrastructuur-software voor ondernemingen, kondigt aan dat haar pan-enterprise search platform is geselecteerd door KMWorld magazine als Trendsetter 2008. Het platform is geselecteerd vanwege het vermogen om organisaties tegelijkertijd te laten voldoen aan hun kennismanagementeisen als ook juridische/compliancy eisen. Informatiemanagers, kennismanagers en bedrijfsbibliothecarissen zijn continu op zoek zijn naar manieren om hun elektronisch opgeslagen informatie te beheren volgens de geldende wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse Federal Rules for Civil Procedure (FRCP). De Meaning-Based technologie van Autonomy maakt dit mogelijk door het automatiseren van het zoeken, verwerken en beheren van alle informatie binnen een organisatie, waaronder tekst-, data-, voice- en videocontent. Zo kan relevante informatie gemakkelijk en herhaaldelijk teruggevonden worden en aan compliancy eisen worden voldaan.

Hugh McKellar, hoofdredacteur van KMWorld: “De editie van dit jaar is samengesteld op basis van gesprekken met leveranciers, analisten, gebruikers en system integrators. Onze missie om de trendsetters van dit jaar te selecteren was bedrieglijk eenvoudig: selecteer die producten die een aanzienlijke toegevoegde waarde voor de klant opleveren. We zijn er trots op het pan-enterpise search platform van Autonomy als vooraanstaand te mogen erkennen.”

Autonomy’s IDOL platform biedt zowel conceptuele en contextuele analyses als probability matching van informatie om de betekenis van en de relatie tussen verschillende gegevens aan te tonen. Deze unieke aanpak geeft organisaties toegang tot de meest relevante content, ongeacht taal, besturingssysteem of bestandstype. IDOL ondersteunt meer dan duizend verschillende bestandstypes, van gestructureerde, semi-gestructureerde tot ongestructureerde data, verdeeld over vierhonderd verschillende content repositories. Hierdoor kan Autonomy alle aanwezige informatie in een organisatie doorzoeken, waardoor aan de geldende wet-en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de FRCP, kan worden voldaan.

“We voelen ons vereerd dat KMWorld magazine ons erkent”, aldus Victor Cohen, General Manager Noord Europa van Autonomy. “Het IDOL platform biedt meer dan vijfhonderd geavanceerde functionaliteiten om alle vormen van digitale informatie te verwerken. Wereldwijd vertrouwen meer dan 17.000 publieke en private organisaties op deze technologie om hun data te ontsluiten en effectief te beheren.”

------------------------------------------------------------------------

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning-Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.
Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 17.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Eline Visser
035-5435494 of 06-50467461
autonomy@voice-pr.nl

# # #
Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.

Trefwoorden: Autonomy, Idol