Logica kiest Autonomy als preferred partner voor enterprise search en high-end informatieverwerking

Door: Autonomy  21-04-2008
Trefwoorden: Zoeken, Partner, Logica

Logica kiest Autonomy als Preferred partner, omdat de technologie van Autonomy gebruik maakt van één enkel platform, hoge veiligheidsstandaarden heeft en grote hoeveelheden data aan kan. Dit kan zowel gestructureerde als ongestructureerde data zijn, inclusief beeld- en geluidmateriaal, documenten en e-mail.

De basis van deze aankondiging is al jaren geleden gelegd door succesvol afgeronde projecten bij een aantal internationale klanten van Logica, waarbij Logica en Autonomy samen betrokken waren. Beide organisaties verwachten grote toegevoegde waarde te halen uit de samenwerking. Logica kan nu innovatieve oplossingen voor relaties ontwikkelen op basis Autonomy’s geavanceerde IDOL (Intelligent Data Operating Layer) platform. Autonomy profiteert van het uitgebreide internationale netwerk van Logica.

“De drijfveer van Logica’s dienstverlening is het verbeteren en vergemakkelijken van de toegang tot, het delen en gebruik van informatie”, aldus Andy Green, CEO van Logica. “Dankzij de strategische samenwerking met Autonomy kunnen we onze innovatieve dienstverlening en ICT-diensten voor onze klanten wereldwijd verder verbeteren.”

Victor Cohen, General Manager bij Autonomy Noord-Europa, zegt over de samenwerking: “Partners zijn een belangrijk onderdeel van ons succes en wij zijn daarom blij met deze ontwikkeling in onze relatie met Logica. We kijken ernaar uit om de komende jaren met deze internationale speler samen te werken.”

Trefwoorden: Autonomy, Idol, Logica, Partner, Zoeken, Zoektechnologie,