Nieuwe functionaliteiten in Autonomy’s Enterprise Search platform IDOL

Door: Autonomy  15-04-2008
Trefwoorden: Juridisch, Autonomy, Zoektechnologie

Nieuwe functionaliteiten in Autonomy’s Enterprise Search platform IDOL

Eerste unified platform voor zakelijke en juridische Search dat alle bedrijfsinformatie doorzoekt onafhankelijk van bestandstype, besturingssysteem en taal

Nieuwegein, 15 april 2008 – Autonomy heeft een aantal nieuwe en geavanceerde functionaliteiten toegevoegd aan haar Enterprise Search platform, IDOL (Intelligent Data Operating Layer). Deze nieuwe functionaliteiten helpen bedrijven te voldoen aan de diverse wet- en regelgeving, die eist dat organisaties nauwkeurig omgaan met het archiveren, toegang verschaffen tot en het terugvinden van content. Dankzij de nieuwe functionaliteiten is IDOL het eerste unified en onafhankelijke platform voor het doorzoeken van alle documentformaten en mediatypes voor zowel juridische als zakelijke doeleinden.

Victor Cohen, General Manager bij Autonomy Noord-Europa: “Ondanks de vele inspanningen voor standaardisatie is informatie binnen een organisatie nog steeds verspreid aanwezig in verschillende documentformaten, op diverse servers en op lokale laptops. Het Enterprise Search platform van Autonomy is het enige platform dat voldoet aan de FRCP (Federal Rules of Civil Procedure). Deze wet verplicht organisaties in geval van een rechtzaak alle geproduceerde elektronische informatie binnen 99 dagen na aanvraag te tonen.”

De nieuwe functionaliteiten van IDOL zijn onder andere:

Drag and drop:
Met deze drag and drop functie kunnen gebruikers de informatie die zij tot zich nemen nog persoonlijker maken doordat zij interessante content zeer gemakkelijk kunnen verplaatsen naar een persoonlijke informatiebox.

IDOL Deep Video Indexing (DVI):
Autonomy heeft de ondersteuning voor rich media management verder uitgebreid met nieuwe en krachtige technologieën voor DVI en analyse. DVI is een unieke technologie voor het automatisch identificeren, encoderen en indexeren van beeld- en geluidmateriaal ongeacht de bron.

Geo-Cluster Maps:
Daarnaast geeft IDOL nu ook inzicht in de geografische locatie van content. Visualisatiesoftware maakt het mogelijk de documentconcentratie per locatie te tonen. Hierdoor kan een administrator snel gebruikerspatronen vaststellen en onderbouwde beslissingen maken over de relevantie van documenten.

Intent-Based Ranking:
Deze nieuwe functie bepaalt aan de hand van geavanceerde algoritmes wat de intentie van een gebruiker is bij een zoekopdracht. Resultaten worden niet gerangschikt op basis van populariteit, aanwezigheid van zoektermen of andere algoritmes, maar worden aangeboden op basis van het profiel van de gebruiker en contextuele factoren. Daardoor ontvangt de gebruiker meer relevante resultaten, waardoor het zoeken effectiever en efficiënter is.--------------------------------------------

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning-Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 16.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.

BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Voice-pr
Purdey Horbach
035-5435494 of 06-21574261
autonomy@voice-pr.nl

Trefwoorden: Autonomy, Idol, Juridisch, Zoektechnologie,