Overeenkomst Autonomy en EidosMedia biedt nieuwe mogelijkheden uitgeversbranche

Door: Autonomy  20-07-2007
Trefwoorden: Autonomy Eidosmedia Uitgever Retrieval Idol

Overeenkomst Autonomy en EidosMedia biedt nieuwe mogelijkheden uitgeversbranche

Nieuwegein, 20 juli 2007 - Autonomy Benelux maakt bekend dat EidosMedia, leverancier van softwareoplossingen voor de uitgeversbranche, besloten heeft haar kennismanagement en crossmedia uitgeversomgeving Méthode, te versterken met aanvullende functionaliteiten. Deze nieuwe functionaliteiten zijn het resultaat van een uitbreiding van de OEM-overeenkomst met Autonomy. EidosMedia zet de technologie van Autonomy in om internationale klanten, zoals Financial Times en Le Figaro, direct toegang te bieden tot tekst, grafische en multimedia bestanden die verspreid zijn over verschillende bronnen binnen de organisatie.

EidosMedia lanceerde Méthode als reactie op de vraag naar innovatie in de uitgeversbranche. Daarnaast heeft EidosMedia de visie dat nieuws- en mediaorganisaties bij uitstek kennisintensieve organisaties zijn met behoefte aan nieuwe kennismanagementoplossingen. Méthode maakte al gebruik van de technologie van Autonomy voor conceptual retrievel, indexering en hyperlinking. De uitgeversomgeving heeft nu twee nieuwe IDOL-functionaliteiten, te weten categorisering en clustering.

“De geavanceerde functionaliteiten van IDOL voldoen aan de vraag van onze klanten naar efficiëntie, snelheid en nauwkeurigheid binnen de informatie- en kennismanagement omgevingen”, aldus Angelo Grampa, directeur van EidosMedia. “De software van Autonomy past bij onze innovatieve benadering en dankzij de uitbreiding van de OEM-overeenkomst kunnen wij onze klanten de best mogelijke oplossingen bieden. Tevens blijft EidosMedia hiermee één van de meest concurrerende bedrijven in de uitgeversbranche.”

Victor Cohen, General Manager van Autonomy Benelux en Scandinavië: “Na een succesvolle samenwerking van ruim vier jaar heeft EidosMedia besloten de relatie met Autonomy te versterken. Wij zijn er trots op dat onze oplossing wordt ingezet in vernieuwende projecten en onderdeel is van de innovatieve oplossingen die EidosMedia haar klanten biedt.”


--------------------------------------------

Over Autonomy

Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 16.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.

BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com  


Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Voice-pr
Purdey Horbach
035-5435494 of 06-21574261
[email protected]


Trefwoorden: Autonomy Eidosmedia Uitgever Retrieval Idol