Resultaten Q3 Autonomy boven verwachting

Door: Autonomy  21-10-2008
Trefwoorden: Resultaten, Autonomy, Ediscovery

 

Resultaten Q3 Autonomy boven verwachting

eDiscovery branche profiteert van financiële crisis

Nieuwegein, 21 oktober 2008 – Autonomy, leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen, maakt de resultaten van het derde kwartaal van 2008 bekend en scoort daarin boven verwachting. De omzet steeg met 42 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2007. Door de ontwikkeling van nieuwe technologieën heeft Autonomy haar sterke marktpositie behouden. Die ontwikkelingen waren onder andere de ondersteuning van Microsoft Office Sharepoint Server, het archiveren en doorzoeken van Pin-to-Pin en SMS berichten verstuurd via de Blackberry en de integratie met de nieuwste versie van Adobe Creative Suite.

De infrastructuurtechnologie van Autonomy wordt door diverse organisaties ingezet voor de verwerking van informatie in meer dan 1.000 bestandsformaten (inclusief beeld- en geluidsmateriaal) opgeslagen in alle mogelijke interne en externe informatiebronnen. In de Benelux sloot Autonomy in het derde kwartaal overeenkomsten met de Europese Commissie, De Nederlandsche Bank, Canon Europe, het Ministerie van Justitie, het Kadaster en Isabel.

Victor Cohen, General Manager Autonomy Noord-Europa: “De vraag naar onze technologie neemt alleen maar toe in zware tijden, omdat het organisaties de garantie geeft dat zij in geval van een rechtzaak alle relevante digitale informatie met één druk op de knop kunnen ophalen en aanleveren. Ze zijn dus compliant met diverse wet- en regelgeving. Wanneer het op Wall Street slecht gaat, profiteren leveranciers van eDiscovery en storage software vaak.”

Een uitgebreid overzicht van de financiële resultaten en hoogtepunten van het derde kwartaal van 2008 is te vinden op:
http://www.autonomy.com/content/News/Releases/2008/1015f.en.html.

Trefwoorden: Autonomy, Ediscovery, Resultaten,