Unisys selecteert Autonomy voor Meaning-Based Computing

Door: Autonomy  25-06-2007
Trefwoorden: Unisys, Autonomy, Holmes

HOLMES kent meer dan 5.000 gebruikers verspreid over 52 politiekorpsen en het systeem wordt ingezet door diverse justitiële organisaties in Groot-Brittannië. HOLMES was cruciaal bij het vinden van de daders van de metroaanslagen in Londen. Bij de Olympische Spelen in Londen in 2012 wordt wederom een beroep gedaan op HOLMES. Met de nieuwe overeenkomst zetten Autonomy en Unisys samen een task-force op, waarbinnen de software van Autonomy en de specifieke kennis van Unisys worden gecombineerd voor de opsporings- en inlichtingendiensten in Groot-Brittannië.
Momenteel werken Autonomy en Unisys samen om meer politiekorpsen aan te sluiten op het HOLMES-systeem. Autonomy en Unisys kijken ook naar de toekomst om de nieuwe versie, HOLMES 2, te verbeteren met als doel nog meer informatie te kunnen verwerken, bijvoorbeeld informatie omtrent fraudezaken, verkeersongevallen en zware misdrijven. Tevens is de verwerking van multimedia materiaal, zoals afbeeldingen en videomateriaal van surveillancecamera’s, in HOLMES 2 gerealiseerd.
“De afgelopen tien jaar hebben we samen met Autonomy succesvol aan HOLMES gewerkt”, aldus Forbes Gallagher, Client Director voor HOLMES bij Unisys. “Met deze nieuwe overeenkomst kunnen meer korpsen hun voordeel doen met de intelligente retrievalsoftware van Autonomy en de mogelijkheden van de IDOL server in HOLMES.”
Victor Cohen, General Manager van Autonomy Benelux en Scandinavië, zegt over de samenwerking met Unisys: “Unisys is een van onze belangrijkste partners. De continue verbetering van het HOLMES systeem is een bewijs van ons succes in deze sector. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking en ik ben van mening dat onze gezamenlijke vaardigheden nieuwe mogelijkheden bieden voor Autonomy bij de politiekorpsen in Groot-Brittannië, maar ook in de rest van Europa.”
--------------------------------------------
Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. Onze consultants maken gebruik van de Unisys-expertise in consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. Zo helpen zij klanten bij het ontwikkelen van veilige en betrouwbare bedrijfsprocessen. Onze diensten en oplossingen bieden klanten diepgaand inzicht in hun organisatie, de voorwaarde voor een continue en stabiele bedrijfsvoering. Door de toepassing van Unisys 3D Visible Enterprise zien klanten vooraf de gevolgen van hun beslissingen en worden de kansen en risico's volledig zichtbaar nog voor de investering gedaan wordt. Voor meer informatie: www.unisys.com.

Over Autonomy
Autonomy Corporation plc (LSE: AU. of AU.L) is leverancier van infrastructuursoftware voor ondernemingen en aanhanger van de Meaning Based Computing benadering. De technologie van Autonomy kan iedere vorm van digitale elektronische data conceptueel en contextueel begrijpen, waaronder tekst, e-mail en beeld- en geluidmateriaal. Autonomy's technologie versterkt applicaties die afhankelijk zijn van ongestructureerde informatie, waaronder applicaties voor call centers, CRM, BI, rich media management, compliancy, kennismanagement en beveiliging.

Het klantenbestand van Autonomy omvat meer dan 16.000 internationale ondernemingen, zoals Shell, Philips, Océ, DSM, Fortis, BAE Systems, Ford, Ericsson, Sun Microsystems en verschillende overheidsinstanties.
BEA, Business Objects, Citrix, EDS, IBM Global Services, Novell, Stellent, Sybase, Symantec, TIBCO en Vignette zijn resellers en OEM partners van Autonomy. De onderneming heeft kantoren wereldwijd. Voor meer informatie: www.autonomy.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Voice-pr
Purdey Horbach
035-5435494 of 06-21574261
autonomy@voice-pr.nl# # #

Autonomy and the Autonomy logo are registered trademarks or trademarks of Autonomy Corporation plc. All other trademarks are the property of their respective owners.Trefwoorden: Autonomy, Holmes, Unisys,