Minder risico op wanbetalingen

Minder risico op wanbetalingen van Bisnode Nederland

Door: Bisnode Nederland  02-06-2009

Nieuwegein – 2 juni 2009

WDM Nederland, de direct marketing specialist, biedt nu ook de mogelijkheid om kredietinformatie te koppelen aan klantdata. Hierdoor is het duidelijk hoe groot het risico is dat een consument een slechte betaler is. Vanaf juni 2009 beschikt WDM over deze essentiële informatie voor bedrijven van elke postcode in Nederland!

Dankzij deze informatie lopen bedrijven minder risico op wanbetalingen. Elke consument kan nu de meest optimale betalingsmogelijkheid worden aangeboden. Bedrijven hebben de mogelijkheid om aankopen op afbetaling aan te bieden, klanten vooruit te laten betalen of vooraf de hoogte van kredietverstrekkingen te bepalen. Hierdoor hoeven bedrijven minder vaak onkosten te maken voor het innen van uitstaande bedragen. Consumenten mogen echter niet geweigerd worden als klant op basis van deze kredietinformatie.

Over WDM
WDM is de leidende direct marketing dienstverlener in Nederland en biedt een bron aan consumentenkennis, kwalitatief hoogwaardige prospectadressen, intelligente prospect- en klantanalyses en doelgerichte databasemanagement oplossingen. Zo kunnen haar klanten op de meest rendabele manier consumenten vinden, werven, ontwikkelen en behouden. Voor meer informatie over WDM kunt u terecht op de website: www.wdm.nl