‘Succes in de makelaardij nog steeds mogelijk?!’

‘Succes in de makelaardij nog steeds mogelijk?!’ van Casa Makelaardij

Door: Casa Makelaardij  22-05-2009
Trefwoorden: Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Makelaar Franchise

NIEUWEGEIN-HOUTEN – Het gaat toch zo slecht in de Makelaardij? Diverse makelaars (overwegen te) stoppen, reorganiseren en zijn aan het bezuinigen geslagen.
Casa Makelaardij echter niet!
Door ons uitgekiende marketingstrategie spelen wij in op de woningmarkt.
Bij Casa Makelaardij is de klant nog KONING!

Na een vliegende start in gemeente Nieuwegein heeft Casa Makelaardij inmiddels zijn tweede vestiging geopend. Dit kantoor is gevestigd te gemeente Houten. Casa Makelaardij zal hierdoor spoedig ook Houten gaan veroveren!

Woningen worden nog steeds verkocht en/ of verhuurd. Echter, de klant wil een makelaar zien die ECHT door het vuur gaat. Geen negen tot vijf mentaliteit heeft. Weet hoe er met een klant persoonlijk omgegaan dient te worden en kennis heeft van niet alleen huizen maar ook het toepassen van goede marketing. Deze mix zorgt ervoor dat Casa Makelaardij succesvol is.

Casa Makelaardij werkt met een openstructuur naar zijn klanten. Een klant wil namelijk zien wat er door een makelaar zoal gedaan wordt. Wij hebben daarom een persoonlijke webpagina ingericht voor onze klant. Hier communiceert onze makelaar onder andere met de klant zoals bijvoorbeeld; ‘het bijhouden van belacties, bevestigen van bezichtigingen, hoeveelheid brochures verstrekt, en het bijhouden van de statistieken’. Deze webpagina is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. Laat zien wat je doet! Dit geldt uiteraard voor zowel de eigenaar van een woning als voor de kandidaat koper!

Casa Makelaardij heeft zich gespecialiseerd in Verkoop, Aankoop en Verhuur van particuliere woningen. Verder bemiddeld Casa Makelaardij bij Hypotheken en taxaties.

Trefwoorden: Aankoopbegeleiding, Makelaar Franchise, Makelaars Diensten, Tweede Vestiging Casa Makelaardij, Verkoopbegeleiding,