Duijnborgh Audit b.v. lanceert Quick Survey Operational Audits

Door: Duijnborgh Audit  25-06-2008

De Quick Survey Operational Audit wordt uitgevoerd in een korte sessie (interview) waarbij wij de producten, processen en de activiteiten van de organisatie in kaart brengen. Daarnaast verzamelen wij gegevens over wijze van besturing en beheersing in de organisatie. Op basis van methodieken zoals COSO en onze ervaring bij uw branchegenoten, plaatsen wij dit in het juiste perspectief (een business model). Wij maken een kort rapport waarmee het management geïnformeerd kan worden over de mate waarin de onderneming ‘ in control’ is.


Waarom Duijnborgh ?
Duijnborgh Audit heeft als onafhankelijk audit- en advieskantoor ruime ervaring op het gebied van kwaliteitsverbetering, continuïteitsbeheersing, Operational- en IT-auditing. Door verworven kennis en ervaring bij grote en middelgrote organisaties, zowel in de profit als de non-profit sector, worden Operational Audits in korte doorlooptijd (en dus tegen lage kosten) uitgevoerd.

De Quick Survey bieden wij tegen zeer lage kosten aan.

Op de website van Duijnborgh audit www.dbaudit.nl kunt u een whitepaper downloaden met meer informatier over onze aanpak bij Operational Audits. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de heren Axel Vogelzang of Frank Kossen van Duijnborgh Audit. Tel.nr. 030 - 630 4108.