Duijnborgh Audit verhuist naar Nieuwegein

Duijnborgh Audit verhuist naar Nieuwegein van Duijnborgh Audit

Door: Duijnborgh Audit  28-04-2008

Nieuwegein, 28 april 2008 – Duijnborgh Audit gaat verhuizen. Vanaf 1 mei is het nieuwe kantoor van de audit- en adviesorganisatie, dat gericht is op de landelijke markt, op de Archimedesbaan 18-H in Nieuwegein operationeel.
Met de verhuizing komt een einde aan de afzonderlijke huisvesting op verschillende locaties in Nederland. De hoofdreden van de verhuizing is dat cliënten van Duijnborgh Audit vanaf nu op geïntegreerde wijze vanuit één locatie bediend kunnen worden. IT-auditors, Operational auditors, consultants en adviseurs bundelen hun krachten, wat ten goede komt aan de kwaliteit van de dienstverlening.

Contactgegevens:

Bezoekadres: Archimedesbaan 18-H, 3439 ME  Nieuwegein

Postadres: Postbus 1433, 3430 BK  Nieuwegein

Telefoon: 030 - 630 4108

Fax: 030 -  630 4109

E-mail: info@dbaudit.nl

Web: www.dbaudit.nlOver Duijnborgh Audit
Duijnborgh Audit levert diensten op het gebied van IT-audit, operational audit en consultancy. Duijnborgh Audit biedt pragmatische en sterk oplossingsgerichte ondersteuning aan grote en middelgrote ondernemingen. Duijnborgh Audit ziet auditing niet alleen als een manier om tekortkomingen aan het licht te brengen, maar juist om als vertrekpunt te dienen voor de verbeterende organisatie.