Vitale bedrijven

Door: Eerlijksportadvies  08-03-2012
Trefwoorden: Personal Coaching, Afvallen, Gezonde Voeding

 EerlijkSportAdvies gelooft dat goede en eerlijke voorlichting dé sleutel is tot het bereiken van persoonlijke doelen. We geven uw medewerkers de handvatten, bij al hun sport, voeding en leefstijlproblemen, tot goede informatie en leren hen verantwoordelijk te worden voor hun eigen gestelde doelen en gemaakte keuzes. 

Met onze adviesgesprekken helpen wij individuele medewerkers om meer vitaliteit, door afvallen, stresshantering of  te verkrijgen en productiever te laten worden. Ook bedrijven die een sportief imago willen nastreven zijn de adviesgesprekken van EerlijkSportAdvies een aanrader.

Voor groepen heeft EerlijkSportAdvies een aantal leuke cursusmodules ontwikkelt. Spelenderwijs leren uw werknemers het belang van een goede gezondheid en hoe ze de weg hiernaar toe persoonlijk kunnen maken.

Wilt u met uw bedrijf gaan bikkelen tijdens een uitdagende sportles; dan zijn de Bootcamps zeker iets voor uw bedrijf. Onder begeleiding van een ervaren sportdocent krijgen uw werknemers een pittige maar leuke training aangeboden.

Trefwoorden: Afvallen, Gezonde Leefstijl, Gezonde Voeding, Personal Coaching, Sportadvies, Stresshantering, vitale medewerkers

Andere producten en diensten van Eerlijksportadvies

08-03-2012

Sportieve kinderfeestjes

populaire, uitdagende en sportieve feestjes voor elke gelegenheid


08-03-2012

Sport, voeding, leefstijl en gezinsconsulten

Niet met voorgeschreven boodschappenlijstjes, magische diëten of wondermiddelen; Maar op een persoonlijke en positieve manier.