HEC annonceert technisch partnerschap met MSC ADAMS expert SayField International

HEC annonceert technisch partnerschap met MSC ADAMS expert SayField International van Holland Engineering Consultants

Door: Holland Engineering Consultants  18-10-2007

NIEUWEGEIN, 14 september 2007 - Holland Engineering Consultants bv (HEC), centrum voor ontwerpoptimalisatie, sluit een partnerschap met Sayfield International om zo haar technische ondersteuning te verbreden. SayField International is sinds 1996 Nederlands agent voor MSC ADAMS en zal door deze samenwerking nu ook als agent van HEC de technische ondersteuning en pre-sales voor dit Multi Body Dynamics programma uitvoeren.

“HEC is al jaren actief met simulatiegereedschappen. Doordat we sinds mei dit jaar ook de overtreffende trap op dit gebied – de software van MSC – mogen verkopen, wilden we ook de juiste technische ondersteuning kunnen bieden voor deze additionele software. Dit hebben we nu voor de ADAMS software voor het ontwerpen van mechanismen zeker gedaan, aangezien Sayfield hiermee bewezen expertise toevoegt”, aldus Ed Hulst, directeur van HEC.

Volgens Chris Verheul, directeur van Sayfield, is de samenwerking met HEC voor Sayfield van groot belang gezien de additionele expertise op simulatiegebied die HEC bezit, waarbij ook de professionele verkooporganisatie van belang is voor een succesvolle verdere ontwikkeling van de ADAMS klantenkring.
www.hecbv.nl

=====

Over HEC:
Holland Engineering Consultants bv, opgericht in 1982, is een kenniscentrum voor ontwerpoptimalisatie en levert software met de bijbehorende diensten en voert consulting- en engineeringprojecten uit. In de visie van HEC betekent optimaliseren: ”een beter ontwerp maken in kortere tijd tegen lagere kosten”. HEC is voor velen een belangrijke partner in het ontwerpproces door haar expertise en frisse inzichten en is al jaren bekend als consultant in diverse branches. Kijk voor meer informatie op www.hecbv.nl

Over SayField:
SayField International, opgericht in 1996, heeft jarenlange ervaring met het gebruik en de ontwikkeling van Multi Body Software. Ir. Chris Verheul, de oprichter en eigenaar van SayField is sinds 1985 betrokken bij de ontwikkeling en het gebruik van deze tak van de CAE software voor een breed scala aan industriële toepassingen. SayField heeft een ruime ervaring in de automobiel industrie, waar onder andere Inalfa Roof Systems gebruik heeft gemaakt van de diensten van SayField. Daarnaast zijn er ook verschillende projecten gedaan in de lucht- en ruimtevaart in de offshore, en in de general machinery industrie. Een aantal hogescholen en universiteiten in de Benelux maken gebruik van de MB kennis van Sayfield voor het geven van opleiding aan studenten. De jarenlange ervaring met het gebruik van ADAMS is door SayField vertaald in een generieke toolbox voor het extreem efficiënt creëren van klantspecifieke aanpassingen aan ADAMS simulatiemodellen. Voor meer informatie kijk op www.sayfield.nlContact Holland Engineering Consultants

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share