HEC Event 2008

HEC Event 2008 van Holland Engineering Consultants

Door: Holland Engineering Consultants  04-08-2008

Op 27 november 2008 organiseert Holland Engineering Consultants bv weer het befaamde HEC Event, het gratis evenement dat volledig op de softwaregebruiker gericht is. Dit jaar staat de bijeenkomst uitsluitend in het teken van ontwerpoptimalisatie met behulp van simulatieproducten onder het motto:

Innovatie vereist simulatie

In de ochtend worden een aantal presentaties gegeven vanuit diverse softwareleveranciers, waarin de visie op "productontwerpen" centraal staat.

’s Middags volgen twee parallelle sessies. De eerste is een combinatie van Eindige Elementen (FEM) en Mechanismen ontwerp (Multi Body Dynamics). De tweede is een combinatie van Engineering Fluid Dynamics (CFD) met Discrete Element Modeling (DEM). Deze gebruikersbijeenkomsten komen tot stand aan de hand van een aantal presentaties van bedrijven die de software gebruiken. Hierbij zullen ook de leveranciers technische presentaties houden over de nieuwste ontwikkelingen van hun simulatie software. Tevens wordt er voor iedere sessie een collagepresentatie samengesteld op basis van door gebruikers toegezegde modellen en resultaten, waardoor alle aanwezigen een goede indruk kunnen krijgen van de toepassingsmogelijkheden. Het doel van deze sessies is elkaar te informeren over de (nieuwe) toepassingsmogelijkheden en onderling ervaringen uit te wisselen. Op deze manier willen we mensen stimuleren zelf de software te gaan gebruiken, waardoor ontwerpprojecten verkorten, kosten verminderen en concurrentieposities versterkt kunnen worden.

Wij nodigen u dus graag uit voor dit HEC Event op 27 november in het Aluminium Centrum te Houten. Voor meer informatie en het laatste nieuws verwijzen wij u graag naar onze website: www.hecbv.nl.


Contact Holland Engineering Consultants

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share