Nieuwe website voor Holland Engineering Consultants bv

Nieuwe website voor Holland Engineering Consultants bv van Holland Engineering Consultants

Door: Holland Engineering Consultants  09-04-2009

Holland Engineering Consultants bv (HEC), het kenniscentrum voor ontwerpoptimalisatie, heeft sinds 1 april jl. haar nieuwe website gelanceerd. HEC is leverancier van de software van PTC, Mentor Graphics, MSC Software en DEM Solutions en daarnaast houdt zij zich bezig met kennisoverdrachtprojecten.

De opzet van de nieuwe website is om bezoekers in één oogopslag duidelijk te maken welke oplossingen HEC te bieden heeft. De hoofdpagina is om deze reden dan ook opgedeeld in een vijftal categorieën, te weten: databeheer, 3D CAD, simulatie, CAM en technische publicatie. Per categorie zijn verscheidene oplossingen beschikbaar, welke na de eerste keuze zichtbaar worden. Op deze manier wordt de bezoeker door middel van convergentie naar de meest toepasselijke oplossing geleid.

“In de bijna 30 jaar dat we bestaan hebben wij ontzettend veel informatie en kennis verkregen, die wij graag met anderen willen delen. Het is voor ons, als kenniscentrum, een hele klus om deze hoeveelheid aan informatie op een overzichtelijke manier toegankelijk te maken voor onze website bezoekers. Deze nieuwe site biedt ons mogelijkheden onze kennis beter en efficiënter te verspreiden,” aldus Ed Hulst, directeur van HEC. “Uiteraard zal onze website continu worden geactualiseerd met up-to-date informatie”.

Een ander opvallend deel van de site zijn de widgets onderaan iedere pagina, die gevuld worden met relevante nieuwsberichten en referenties. “De gehele site is getagged, wat wil zeggen dat we nieuws en referenties kunnen koppelen aan bepaalde pagina’s. Op deze manier willen we de bezoekers zoveel mogelijk relevante informatie verschaffen”.

De lancering is de eerste fase van de nieuwe site. Er wordt inmiddels achter de schermen al hard gewerkt aan fase twee: de nieuwe supportsite. Tot die tijd kunnen klanten met een onderhoudscontract nog terecht op de oude supportsite.

www.hecbv.nl


Contact Holland Engineering Consultants

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share