Metaalhandel Laagraven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laagraven 61 , 3439 LL Nieuwegein, Utrecht

E-mail

Over Metaalhandel Laagraven

Metaalhandel Laagraven is een veelzijdige bedrijf in Nieuwegein dat zich heeft gespecialiseerd in metaalrecycling.

Sinds 1995 zijn wij de aangewezen metaal inkooppartner. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een bloeiende, belangrijke en boeiende bedrijfstak.

Het vakkundig recyclen van oud metaal voorkomt de uitputting van deze schaarse grondstof. Het helpt daarbij tegen het ontstaan van te veel afval. Bovendien bespaart recycling aanzienlijk veel energie en draagt hierdoor bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Het is naast alle andere positieve elementen een duurzame bedrijfstak.

Wij werken in een overdekte loods en alle metalen die wij inkopen worden zichtbaar digitaal gewogen op onze brug of schaal. Daarna worden de metalen direct verwerkt in grote containers, hierdoor sparen wij het milieu en creëren voor u en onszelf een veilige en schone werkomgeving. Correctheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij beschikken over onze eigen transportmiddelen en indien gewenst kunnen wij op locatie een of meerdere containers plaatsen.

Onze diensten bestaan uit de inkoop van:

- IJzer & Schroot
- Koper
- RVS
- Aluminium
- Lood
- Zink
- Kabel
- Overig metaalafval

Onze klantenkring is zeer divers en bestaat ondermeer uit: Particulieren van klein tot groot, loodgieters, dakdekkers en elektriciens, bouw- en sloopbedrijven, metaalverwerkingsbedrijven, overheid en gemeente.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Scrap Metal Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Metaalhandel Laagraven in Laagraven 61, Nieuwegein Utrecht 3439 LL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Nieuwegein Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwegein Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwegein Utrecht, 3439 LL, Nederland

 • Kmg Events

  De Liesbosch 30 Nieuwegein Utrecht 3439 LC

 • Triagon Beheer

  Nijverheidsweg 6 Nieuwegein Utrecht 3433 NP

 • Rijnbeek

  Grote Wade 17 /F Nieuwegein Utrecht 3439 NX

 • Loramedia

  Braamgaarde 1 Nieuwegein Utrecht 3436 GL

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826113]